Afzender: info@csu.nl

Contactpersoon: E. Vos

CSU Total Care verkoopt RSB Uitzendbureau

Datum: 17 september

UDEN, 17 september - CSU Total Care B.V. verkoopt de activiteiten van RSB Uitzendbureau aan Total Facility Service BV. RSB Uitzendbureau BV heeft 6 vestigingen: Amsterdam(3), Den Haag, Den Helder en Utrecht en realiseert jaarlijks een omzet van ca. f 10 miljoen.

De vervreemding van de activiteiten van RSB Uitzendbureau past binnen het beleid van het Udense schoonmaak-, multi service- en beveiligingsbedrijf om zich op haar core-activiteiten te richten. Het specifieke bedrijfsonderdeel RSB vergde te veel managementaandacht in verhouding tot het financieel belang van RSB binnen de totale onderneming.

Het echtpaar R. en E. Vrolijk, eigenaars van Total Facility Service zijn zich na de verkoop van hun schoonmaakbedrijf Vrolijk, gaan richten op de uitzendsector. Zij zijn sinds kort gestart met uitzendbureau Total Facility Service in Den Haag en zien de activa/passivatransactie van RSB Uitzendbureau als een mogelijheid om een versnelde start te maken. De ca. 20 personeelsleden van RSB Uitzenden gaan allen mee over. TFS zal de uitzendactiviteiten blijven voortzetten onder de naam RSB Uitzendbureau.

De directie van CSU Total Care verwacht voor de komende jaren een gestage groei van omzet en rendement te kunnen realiseren. CSU Total Care B.V. is met CSU Multi Service, CSU Schoonmaak, CSU Security en City Service landelijk actief in multi service, schoonmaak en beveiliging. Zij realiseerde daarbij over 2000 een omzet van 262 miljoen gulden en biedt aan ca. 7500 mensen werk. CSU Total Care staat bekend als een van de voorlopers op het gebied van mensenbeleid.

CSU Total Care

Veghelsedijk 2

5406 TE

Uden

Telefoon: 0413 - 285145Deel: ' CSU Total Care verkoopt RSB Uitzendbureau '
Lees ook