CUMQUAT INFORMATION TECHNOLOGY

Cumquat wederom winnaar tijdens Oracle Conferentie

Capelle aan den IJssel, 19 juni 2002 - Tijdens de Oracle Development Tools User Group (ODTUG) conferentie 2002, in Las Vegas is bekend gemaakt dat Martijn Hinten, Senior Consultant van Cumquat Information Technology de Editor's Choice Award 2002 heeft gewonnen voor het schrijven van het beste paper. Vorig jaar werd deze award eveneens door Cumquat gewonnen.

Het paper van Martijn Hinten 'PL/SQL - Java Race' genaamd, is een case studie naar de prestaties van batch verwerkende programma's indien deze worden ontwikkeld in PL/SQL of Java, hierbij wordt een onderscheid gemaakt tussen de prestaties binnen en buiten de Oracle 9i database.

De 200 ingezonden papers worden beoordeeld op onderwerp, inhoud, leesbaarheid en toepasbaarheid bij de huidige vraagstukken op het gebied van Informatie Systemen. Door een commissie bestaande uit 5 vooraanstaande mensen binnen de Oracle gemeenschap worden in eerste instantie 10 papers genomineerd. De genomineerde papers worden uiteindelijk door Maggie Tompkins, hoofdredactrice van ODTUG Technical Journal beoordeeld.

10)'Martijn Hinten is de eerste die op deze manier onderzoek doet naar het prestatieverschil tussen PL/SQL en Java.', zegt Maggie Tompkins. 'Naast het feit dat de onderzoeksresultaten uitermate bruikbaar zijn weet Martijn Hinten door het gebruik van een metafoor deze complexe materie heel duidelijk over te brengen op de lezer.'

Martijn Hinten is zeer verheugd met deze award. 'Het feit dat mijn paper tot de tien genomineerde behoorden was voor ons al een enorme opsteker.', aldus Martijn Hinten. 'Het daadwerkelijk winnen van deze award zie ik als een blijk van waardering voor de tijd en energie die ik heb gestoken in dit onderzoek.'

Dit is inmiddels alweer de vierde award die Cumquat in haar drieëneenhalf jarig bestaan in ontvangst mag nemen. Eerder dit jaar won Cumquat Information Technology de Oracle Partner Award voor 'Business Excellence'.

Over Cumquat Information Technology
Cumquat Information Technology levert consulting, software engineering en education diensten en biedt een unieke combinatie van jarenlange ervaring op het gebied van Oracle applicatieontwikkeling en vooruitstrevende kennis van de nieuwste Oracle e-business technologie, XML en Java. Uitgangspunt van Cumquat is het inzetten van deze technologieën om bedrijfsprocessen te optimaliseren en marktkansen effectief te benutten: 'to take business beyond technology'.

Uitgebreide informatie over Cumquat en haar diensten kunt u vinden op het internet onder: www.cumquat.nl.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met: Michiel Delissen
Sales & Marketing Manager
Cumquat Information Technology

T: +31 (0)10 288 1690
M: +31 (0)65 149 2572
E: michiel.delissen@cumquat.nl

20 jun 02 08:30

Deel: ' Cumquat wederom winnaar tijdens Oracle Conferentie '
Lees ook