Ingezonden persbericht


OERDANS IN GRONINGEN OP 29 EN 30 SEPTEMBER
Groningen-Eindelijk is het zover. Anneke Wittermans komt weer in Groningen oerdans weekend geven. In de jaren ''80-''90 heeft zij diverse keren lesgegeven in Groningen in toenmalige kursuscentrum de Tuin, aan het A-kerkhof. Op verzoek van diverse enthousiaste leerlingen uit het noorden komt zij nu een weekend dansen. In de afgelopen twintig jaar heeft Anneke een nieuwe dansstijl ontwikkeld, waarbij de mens en zijn ontwikkeling centraal staat.

Wat is Oerdans?
Oerdans is een kunst om eenvoudig en tegelijkertijd totaal te bewegen. Het is dansen en zingen, totdat uit, spiegelt wat nu speelt, en helpt onnodige gewoonten te corrigeren. Anneke Wittermans is zelf gefascineerd door de dans, begeleidt inspirerend en zorgvuldig. Ieder mens is uniek, Anneke stimuleert een ieder om kwaliteiten aan te boren De focus van de dans is niet alleen maar er mooi er uitzien , maar vooral het wakker maken van dát, wat de mens in beweging kan zetten. Met respect en met humor maakt zij van elke dansavond een feest voor geest, lichaam en ziel Voor wie is het geschikt?
Hou je van bewegen, het verfijnen van je motoriek, ben je gefascineerd door de verscheidenheid van alle wereldse culturen, dan kom je hier aan je trekken Heb je geduld om eindeloos te oefenen, wil je met aandacht voor een kwaliteit dansen, dan ligt hier een prachtige onderzoekplek op je te wachten. Hou je van zingen, springen en samen zijn, kun je oefenen in synchronisatie met het ritme, de dans en de dansers. Wilt U meer informatie over Oerdans bel 071-5143610 of raadpleeg www.oerdans.nl, of email oerdans@planet.nl. Anneke Wittermans
Lammenschansweg 105
2313 DL Leiden
N.B. Wilt U een interview of extra foto materiaal, kunt U me bellen.

Zoekwoorden:

Deel: ' Cursus oerdans in Groningen door Anneke Wittermans '
Lees ook