Persberichten Amsterdam, 8 april 1999.

Cursus: 'Succesvol managen van internetprojecten' Projectaanpak structureren met behulp van PRINCE2

Nauwelijks meer dan een kwart van de IT-projecten slaagt. Het zal niemand verwonderen dat deze stelling ook van toepassing is op veel internetprojecten. Met het volwassen worden van dit medium kregen projecten immers steeds meer facetten. Omdat een adhoc benadering niet meer volstaat, organiseert NetEvents de in totaal vier dagen durende cursus Succesvol managen van internetprojecten.

Deelnemers leren aan de hand van de PRINCE2-methodiek hoe ze internetprojecten optimaal kunnen plannen, overzien en daadwerkelijk kunnen managen. NetEvents geeft onder meer inzicht in het samenstellen en coördineren van een multi-disciplinair projectteam, het overzien en aansturen van meerdere internetprojecten tegelijk en het waarborgen van de kwaliteit. Door middel van cases leren de deelnemers de theorie daadwerkelijk toe te passen en krijgen ze inzicht in de middelen die van belang zijn bij het managen van internetprojecten.

De cursus duurt in totaal vier dagen en vindt plaats op 22 en 23 april en 3 en 4 mei in het Okura Hotel te Amsterdam. Op 15 juni is er een terugkomdag. De kosten van de cursus bedragen fl. 3995,- per persoon, exclusief BTW.

PRINCE2 De intensieve workshop is gebaseerd op de PRINCE2-methodiek toegepast op internetprojecten. PRINCE2 is een proces-gebaseerde aanpak voor projectmanagement, speciaal geschikt voor (middel)grote projecten. Deze methode is eenvoudig in iedere organisatie toe te passen en is uitstekend geschikt voor internetprojecten. PRINCE2 beschrijft hoe de verschillende projectfases opgedeeld kunnen worden in kleine, overzichtelijke en te managen stukken.

NetEvents NetEvents positioneerde zich in het afgelopen jaar als de meest vooruitstrevende seminar- en opleidingsorganisatie voor de Nederlandse business-to-businessmarkt. De onderwerpen van de evenementen zijn altijd aan internet gerelateerd. In 1998 organiseerde NetEvents onder meer Webvertise'98, Automotive'98 en New Marketing'98.

NetlinQ NetlinQ Groep Gerard Brandtstraat 26-28, 1054 JK Amsterdam Tel: +31 (0)20 607 75 00, Fax: +31 (0)20 607 75 01 Email: info@netlinq.nl

Deel: ' Cursus over 'Succesvol managen van internetprojecten' '
Lees ook