Ingezonden persbericht


persbericht

Groningen, 10 oktober 2005

Gratis solliciteren op internet én in de krant

Dagblad van het Noorden en Leeuwarder Courant organiseren samen met vacaturekrant.nl op 15 en 18 oktober een unieke sollicitatieactie. Werkzoekenden kunnen zich behalve op www.vacaturekrant.nl ook tegelijkertijd in beide gedrukte kranten met foto en cv gratis presenteren. Deze actie is onderdeel van de gezamenlijke arbeidsmarktspecial "hoe vind ik werk?" In totaal verschijnen 10 pagina's tabloid; 5 in Leeuwarder Courant, 5 in Dagblad van het Noorden.

Nog niet eerder bood een krant sollicitanten deze mogelijkheid. De respons op de oproepen voor kandidaten was groot. De meeste kandidaten willen mét achternaam én pasfoto én cv in de krant. De cv's zijn uiteraard ook via www.vacaturekrant.nl opvraagbaar.

"Het lijkt erop dat we met deze gezamenlijke propositie inspelen op een behoefte in de arbeidsmarkt", aldus verkoopmanager Nico Bakker. "Een vervolg sluiten we dan ook niet uit."

Insturen van cv's voor deze actie is helaas niet meer mogelijk.

Dagblad van het Noorden en Leeuwarder Courant worden uitgegeven door NDC. Vacaturekrant.nl is een gezamenlijke onderneming van NDC, HDC, MGL en De Telegraaf.

EINDE BERICHT

Niet voor publicatie:

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met:
Carolien Dikhoff
Productmanager personeel
Tel 06 53 773 166

Voor beeldmateriaal kunt u contact opnemen met:
Wil Hekkers
In- & Externe communicatie
Tel 06 52 027 624


Zoekwoorden:

Deel: ' CV-actie Vacaturekrant.nl, Dagblad van het Noorden en Leeuwarder Cou.. '
Lees ook