STUDENTEN.NET

17.000-ste student in cv-databank Studenten.net

Vanochtend heeft de 17.000-ste student voor de cv-databank van Studenten.net zijn curriculum vitae ingevuld. Studenten.net verstevigt hiermee haar positie als beheerder van de grootste cv-databank voor studenten van Nederland. Studenten.net helpt studenten met deze werving- en selectiedienstverlening met het zoeken naar stages, afstudeeropdrachten en banen. Bedrijven kunnen online putten uit de cv-databank voor het invullen van hun vacatures op https://cv.studenten.net.

SHAKE-OUT
Studenten.net heeft de shake-out van veel internet- en cv-databankbedrijven het hoofd weten te bieden. De cv-databank groeit voortdurend.

STUDENTEN.NET
Studenten.net, onderdeel van The WOW! Company, vertegenwoordigt de grootste online studentencommunity van Nederland met op dit moment 79.000 geregistreerde leden. Naast de werving- en selectiedienstverlening, worden op de studentensite (https://www.studenten.net) financiele diensten aangeboden en informatie over studie, carriere en vrije tijd. Studenten.net is ook de organisatie achter het computerspel Virtual Gotcha!, het spel waarmee studenten virtueel een einde kunnen maken aan hun studieschuld, door het gebouw van de Studiefinanciering op te blazen.

SAMENWERKEN
Studenten.net heeft ondermeer samenwerkingsverbanden met organisaties als ASA Uitzendbureaus, AHC (overkoepelend studentenorgaan) en Stichting Integrand. Tijdens de introductieweken van hogescholen en universiteiten is Studenten.net in alle studentensteden van Nederland aanwezig.


0-0-0-0-0-0-0-0-0-0-0-0

NOOT VOOR DE PERS
Meer informatie kunt u inwinnen bij Studenten.net, Heinrich Naumann, telefoonnummer 050-3114377, e-mail heinrich@studenten.net

29 aug 01 10:28

Deel: ' CV-databank Studenten.net aanmelding 17.000-ste student '
Lees ook