Ingezonden persbericht

PERSBERICHT
Groningen, woensdag 22 mei 2002

CV-IT Oriënture, IT Recruitment in de geuren en kleuren van het Verre Oosten.


---
Eventure wordt "Orienture"
Vrijdag 31 mei aanstaande vindt het CV-IT Eventure plaats van 13:00 tot 22:30 in Central Studios te Utrecht. Een evenement waar IT-professionals en afstudeerders in een oosterse ambiance zaken doen op de IT-arbeidsmarkt.

Zakelijke oriëntatie op de arbeidsmarkt
IT Recruitment van professioneel IT-personeel staat voorop. Kandidaten bezoeken het evenement op invitatie en genieten een VIP-behandeling. Geïnviteerde kandidaten zijn vooraf door de organisator geselecteerd. Men heeft de mogelijkheid serieus in gesprek te gaan met ICT-(gerelateerde) organisaties als Ordina, De Nederlandsche Bank, Centric, Achmea, B/CICT, Nuon, Yacht en Thales. Alle info vindt u op www.cv-it.net.

Nationale IT Quiz
Ditmaal vormt het CV-IT Eventure ook het decor voor de zinderende finale van de eerste Nationale IT Quiz. Via online voorronden op www.itquiz.nl kunnen kandidaten die slechts in beperkte mate schrikken van "heftige" IT-vraagstukken, zich kwalficeren en in aanmerking komen voor de verzorgde 10-daagse reis voor twee personen naar Thailand.

Organisatie
De organisatie is in handen van Hanze IT uit Groningen, tevens organisator van het Nationaal CV-IT Event en Concours IT'que (www.apeldoorn-it.nl), uitgever van het magazine ITArbeidsmarkt.nl en initiatiefnemer van de IT Recruitment Pages (www.itrecruitment.nl).

Dit persbericht kan zonder nader overleg geheel of gedeeltelijk, al dan niet aangepast, worden gebruikt voor publicatie.


---
Op vertoon van uw perskaart, bent u van harte welkom onze speciale gast te zijn tijdens het CV-IT Eventure. Voor persinformatie en een bezoek aan de Thaise VIP Tempel kunt u bij entree vragen naar Gosia.

Gegevens CV-IT Eventure
Datum/ Tijd: 31 mei 2002 van 13:00 tot 22:30 uur Locatie: Central Studios, Gietijzerstraat 5, Utrecht, bereikbaar vanaf Centraal Station Utrecht met buslijn 4 Meer info en routebeschrijving: http://www.cv-it.net


---
Hanze IT B.V. Postbus 1298, 9701 BG Groningen.
Contact: Eric Blaauboer
tel.: 050 589 10 12
fax.: 050 589 10 11
e-mail: eric@hanze.it
website: http://www.cv-it.net

Deel: ' CV-IT Oriënture, IT Recruitment van het Verre Oosten in Groningen '
Lees ook