Ingezonden persbericht


2 augustus 2001

CyberLan introduceert helpdesk en servicedesk software voor MKB

CyberLan introduceert Powerdesk. CyberLan toonaangevend leverancier van de geautomatiseerde helpdeskoplossing HEATsos en de CRM applicatie GoldMine brengt exclusief het Amerikaanse softwareproduct Powerdesk op de Nederlandse markt.

Powerdesk is de help- en servicedesk oplossing speciaal ontwikkeld voor middelgrote en kleine organisaties en door de Gartner Group al meerdere malen uitgeroepen als Best in Class Helpdesksolution. Powerdesk is de light-versie van het Pink Verify ITIL-certified HEATsos en ondersteund organisaties tot circa 200 werkplekken. Met het ITIL ondersteunende Powerdesk zijn deze organisaties in staat de IT dienstverlening volledig te automatiseren. Powerdesk is een efficiënte en complete oplossing om alle voorkomende klachten/vragen (intern en extern) te registreren en structureel te behandelen en op te lossen, zodat de IT-afdeling zich alleen hoeft te concentreren op het daadwerkelijk oplossen van de vraagstukken. Powerdesk garandeert 80% klachtafhandeling tijdens het eerste contact.

Powerdesk is ontwikkeld door het Amerikaanse softwareconcern FrontRange Solutions. Deze organisatie heeft inmiddels wereldwijd honderdduizenden tevreden gebruikers. Gezien de jarenlange ervaring met FrontRange producten, en met help- en servicedesk systemen in het bijzonder, heeft FrontRange Solutions wederom gekozen voor de gecertificeerde leverancier CyberLan om dit nieuwe product exclusief te introduceren op de Nederlandse markt. Andere softwareoplossingen van FrontRange Solutions zoals HEATsos en GoldMine FrontOffice worden in de Benelux reeds aangeboden door CyberLan.

Voor meer informatie verwijzen wij u graag naar onze website (www.cyberlan.nl ) of kunt u contact opnemen met Michiel de Bruijn, Product Marketing Manager CyberLan BV, tel. 030-66664277.

Michiel de Bruijn
Product Marketing Manager

CyberLan B.V.
Rijnzathe 7a
3454 PV De Meern
Tel : 030-6664277
Fax: 030-6665341
E-Mail: mdebruijn@cyberlan.nl
www.cyberlan.nl

Zoekwoorden:

Deel: ' CyberLan introduceert helpdesk en servicedesk software MKB '
Lees ook