PERSBERICHT VOOR DIRECTE PUBLICATIE

Cyberzine M@n@gement:

Experts bundelen kennis op het terrein van management en organisatie buiten de gevestigde uitgevers om.

Amsterdam, 28 februari 2000

Het Cyberzine M@n@gement is een initiatief van Willem Mastenbroek onder het motto "Voor professionals door professionals". Experts delen met elkaar ervaringen en recente ontwikkelingen op 15 vakgebieden in M@n@gement. De redactie screent de bijdragen zorgvuldig op leesbaarheid en toegevoegde waarde. Lezers kunnen on line reageren, auteurs haken daar direct op in. Tevens zijn beschikbaar: Instrumenten om de eigen organisatie mee door te lichten, recensies van vakliteratuur, personal assessment tools en toplinks op 15 vakgebieden.

De Vrije Universiteit en Cap Gemini zijn sponsors van dit elektronische magazine voor professionals. Na een periode van proefdraaien heeft M@n@gement zich ontwikkeld tot een platform voor continue kennisuitwisseling op het terrein van management en organisatie.

De website van M@n@gement is voor iedereen gratis toegankelijk is en bezoekers kunnen zich gratis abonneren op de berichtenservice om op de hoogte te blijven van nieuwe bijdragen. Thans zijn er 2.500 abonnees en meer dan 12000 bezoekers per maand.

Een indruk van enkele recente bijdragen :

· Overheidsmanagement: De betekenis van de affaire Peper.
· Leugens met internetstatistieken.

· Zal de oude economie zich uiteindelijk meester maken van de nieuwe? In 'Global Business 2000'

· Kosten omlaag, service omhoog. Kan dat samengaan? Lees over de laatste ontwikkelingen op het terrein van supply chain-management.
· E-gekte en e-management. Checklists en modellen om greep te krijgen op e-business.

Deel: ' Cyberzine M@n@gement over management en organisatie '
Lees ook