Ingezonden persbericht

Cyclanc motorslotpaal,

de nieuwe parkeeroplossing voor tweewielers

AMERSFOORT, 20020621 -- Geachte heer, mevrouw, Als Journalist bent u ongetwijfeld bekend met de groeiende verkeers- en parkeerproblematiek in de Nederlandse steden. De auto-industrie reageert op dit probleem onder meer met het op de markt brengen van steeds kleinere auto's. Gemeenten maken binnensteden autoluw en voeren het zgn. vergunningparkeren in. Ook bespeuren wij de tendens dat de verkeersdeelnemer vaker gebruik maakt van alternatieve vervoermiddelen zoals de motorfiets en de scooter, een tendens die in diverse buitenlandse steden reeds duidelijk zichtbaar is.

Het gebruik van deze vervoermiddelen heeft ontegenzeggelijk voordelen zoals het geringere ruimtegebruik. Echter, er is ook nog steeds een belangrijk nadeel t.o.v. de auto: het feit dat er voor de motorfiets meestal geen aangewezen parkeerplekken met een veilige verankering beschikbaar zijn. Dit maakt de motorfiets gevoelig voor diefstal en zal men de motor bovendien vaker "wild" parkeren.

Voor dit probleem nu heeft Ton van Heugten, meervoudig Europees- en Wereldkampioen zijspanmotorcross, de oplossing: hij heeft de zgn. motorslotpaal ontwikkeld. De Cycl-Anc motorslotpaal is een paal waarmee de motorfiets op een veilige manier aan de "vaste wereld" verankerd kan worden. De kracht van deze uitvinding schuilt in de slimme constructie met ingebouwd antidiefstal systeem. De paal is zo ontwikkeld dat iedereen die motor rijdt en een (schijfrem)slot bij zich heeft zijn of haar motorfiets aan de motorslotpaal diefstalproof kan verankeren. De Cycl-Anc is universeel: dus te gebruiken met álle soorten motoren en álle soorten sloten! Bovendien zijn er ook uitvoeringen voor de gewone fiets én kunnen wij een totaalpakket bieden bestaande uit de motorslotpalen, tegels met opdruk, aanduidingsborden en afzethekken. Zie de bijgevoegde folder en onze website (www.cyclanc.com) voor een overzicht van onze producten en alle technische details. Nieuw is de grond Cycl-Anc. Wij kunnen u demonstreren hoe de motorslotpaal geplaatst en gebruikt kan worden, maar ook staat er een duidelijke instructie op onze website.

Goede ervaringen met de Cycl-Anc zijn reeds opgedaan bij enkele bedrijven in Utrecht en Amsterdam die op verzoek van motorrijdende werknemers de palen hebben geplaatst zodat zij hun motor veilig wisten onder werktijd. In Amsterdam heeft een verzekeringsmaatschappij afgezien van premieverhoging voor enkele motorrijders nadat zij in overleg met de gemeente de motorslotpaal op het trottoir hadden geplaatst. Zodoende kwam de eerder bij gebrek aan beter gebruikte autoparkeerplaats weer vrij voor auto's! Recent is de gemeente Valkenburg overgegaan tot het plaatsen van onze palen in de binnenstad op locaties waar veel motorrijders komen en men is er zeer tevreden over. Ook op de onlangs gehouden internationale beurs "Intertraffic" kregen wij veel positieve reacties op ons product van bezoekers uit diverse Europese landen. Wij hopen uw interesse voor ons baanbrekende product gewekt te hebben. Voor een nadere toelichting of een afspraak voor een demonstratie kunt u contact met ons opnemen via ons telefoonnummer of onze website.

Met vriendelijke groeten,

Cycl-Anc Safety Parking Products, Ton van Heugten

Deel: ' Cyclanc motorslotpaal nieuwe parkeeroplossing voor tweewielers '
Lees ook