Lancering Hosted Exchange 2010


ALKMAAR, 20091126 -- Als eerste provider in Nederland lanceert Cyso Managed Hosting een Microsoft Hosted Exchange platform gebasseerd op Microsoft Exchange 2010.

Sven Visser, Algemeen Directeur van Cyso Managed Hosting zegt: "als n van de grotere Hosted Exchange providers in Nederland willen we voorop blijven lopen in de ontwikkelingen rond Hosted Exchange. Met het lanceren van een volledige nieuwe versie van platform kunnen wij onze bestaande klanten en nieuwe klanten voorzien van de laatste mogelijkheden van de Microsoft exchange technologie . De sterk verbeterde Mac ondersteuning en Web interface zorgen voor optimaal gebruik van het communicatiemiddel e-mail, nog steeds n van de belangrijkste communicatie kanalen in de zakelijke markt."

Hoewel de huidige versie van Exchange2010 niet bedoeld is voor het gebruik door Service providers zijn de voordelen voor Cyso en haar klanten van dien aard dat Cyso heeft besloten haar eigen team van ontwikkelaars aan het werk te zetten en het product Exchange2010 geschikt te maken voor het gebruik door een Service provider. Het platform is redundant opgebouwd uit 12 servers en Equallogic Storage en biedt Enterprise kwaliteit voor een MKB prijs.
Middels een API biedt Cyso resellers en andere Service Providers de mogelijkheid om gemakkelijk en zonder tussenkomst van Cyso Managed Hosting eigen Hosted Exchange producten te ontwikkelen op het Cyso Hosted Exchange platform.

Hosted Exchange:
Waar u ook bent toegang hebben tot uw e-mail, agenda en contacten? Dat kan met Hosted Exchange baseerd op Microsoft Exchange technologie. Deze populaire dienst geeft u de beschikking over een professionele en gebruiksvriendelijke oplossing voor al uw zakelijke communicatie. Waar u zich ook bevindt, alle informatie is permanent gesynchroniseerd. U kunt uw account op verschillende computers en smartphones eenvoudig configureren of via uw webbrowser inloggen op uw account.

Over Cyso Managed Hosting
Cyso Managed Hosting is een Internet Service Provider die zich richt op het verlenen van technische innovatieve internetdiensten voor de zakelijke markt. Zo leveren wij producten van domeinregistratie tot volledig beheerde platformen en applicaties. Cyso is sinds januari 1997 actief op de internetmarkt en is een onafhankelijke en financieel gezonde organisatie. Cyso Managed Hosting als technische partner betekent dat u zich kunt richten op uw kerncompetenties en automatisch kunt profiteren van een continue stroom van vernieuwingen. Cyso is Certified Partner van Microsoft. Tot de klanten van Cyso behoren o.a. : Yourhosting, NIBC bank, Veronica, ViaDesk & Makelaarsland

Voor meer informatie over Cyso Managed Hosting: www.cyso.nl/


Deel: ' Cyso Managed Hosting introduceert Hosted Exchange 2010 '
Lees ook