Ingezonden persbericht


D(estiny's Child)-Day op Radio 538

Jeroen van Inkel geeft meet-and-greet met supersterren weg

Hilversum, 21 mei 2002 - Aanstaande donderdag is het D-Day, ofwel Destiny's Child Day, op Radio 538 en komt zangeres Beyoncé naar de studio. Ze neemt plaats achter de microfoon als deejay en neemt om 5uur38 de show over van Jeroen van Inkel. Beyoncé presenteert dan de Destiny's Child Top 538. Hierin worden de vijf meest aangevraagde platen van Destiny's Child gedraaid en aangekondigd door Beyoncé. Stemmen op de Destiny's Child Top 538 kan via radio538.nl.

Daarnaast geeft Radio 538 op D-Day vanaf 06.00 uur 's ochtends de hele dag de allerlaatste kaarten weg voor het uitverkochte concert van Destiny's Child diezelfde avond in Ahoy. Bovendien is voor de winnaars na afloop van het concert een speciale ontmoeting georganiseerd met de zangeressen Beyoncé, Kelly en Michelle.

Zodra luisteraars deze dag een nummer van Destiny's Child horen, kunnen zij bellen om kans te maken op deze bijzondere prijs. Ook kunnen zij stemmen op de Destiny's Child Top 538 via radio538.nl om kans te maken op deze prijs. Diezelfde avond kunnen de winnaars dan naar het uitverkochte concert van Destiny's Child en hebben na afloop een meet-and-greet met de zangeressen.

Jeroen van Inkel, DJ Radio 538: "Normaal sta ik de 538 microfoon niet zo snel af, maar ik zie het als een enorme eer dat Beyoncé tijdens haar bezoek aan Nederland de Top 538 komt presenteren. Op deze dag rol ik de rode loper uit en trek mijn zondagse kleren aan..."

Radio = 538
Radio 538 is in heel Nederland via de kabel te ontvangen en in de ether op de volgende frequenties: Zeeland/ Randstad en ver daar buiten: 101.2 FM, Rotterdam/ Den Haag/ Eindhoven/ Arnhem/ Nijmegen/ Utrecht en omgeving: 101.5 FM, Groningen: 89.0 FM, Friesland/ Den Helder: 93.2 FM, Zwolle en omgeving: 93.6 FM. Meer informatie is te vinden op de internetsite www.radio538.nl.

Deel: ' D(estiny's Child)-Day op Radio 538 '
Lees ook