D'SIGN Awards voor designers van start


Inschrijving D'SIGN Awards begonnen

Amsterdam, 20160101 -- In mei 2016 organiseert D’SIGN MAGAZINE (het online portal ter promotie van design, kunst, architectuur, fotografie en cultuur in zijn geheel) voor de tweede keer de D’SIGN AWARDS. Een evenement waar nationale en internationale opkomende talentvolle designers de kans krijgen om de D’SIGN AWARD 2015 te winnen met het door hun ingezonden ontwerp. Met hun ontwerp kunnen zij zich inschrijven op een van de 5 thema’s. Van elk thema wordt een winnaar gekozen en hij/zij wint dan een mooi bedrag.

D'SIGN Awards voor designers van startThema’s

Eten: alles wat maar te maken heeft met voedsel: van het maken van een product tot kookattributen, tafel aankleding, glas, productie processen, voedselprojecten.

Leren: zoals spellen, opleiding, boeken, apps, projecten, ontwikkeling en groei.

Werken: alles omtrent werken: van kantoormeubilair tot kantoorapparaten.

Zorg: van ziekenhuis meubilair tot medische benodigdheden, innovatieve ideeën voor patiënten herstel.

Leven: architectuur, meubilair, mode, accessoires, sieraden, tassen, sport, spellen etc.

De organisatie van dit evenement wordt gefinancierd door sponsors en vrijwilligers. Sponsors die affiniteit hebben met design, kunst, architectuur fotografie en cultuur in zijn geheel kunnen kiezen uit een speciaal opgesteld sponsorkit.

Een professionele jury zal de beoordeling doen van de ingezonden ontwerpen en per thema een winnaar kiezen. Op de website staan de namen van de juryleden.

Naast de presentatie van de kandidaten en hun ontwerpen en bekendmaking van de winnaars, zal er ook een lezing worden gehouden en het evenement wordt natuurlijk afgesloten met een netwerkborrel. Het exacte programma zal t.z.t. op de website worden gepubliceerd.

Voor wie wil deelnemen met een ontwerp op 1 van de thema’s, ga naar dsign-magazine.com/design-competition/, vul het formulier in en upload tekst en foto's. Kijk voor de verdere voorwaarden waar de inzending aan moet voldoen op www.dsign-magazine.com/rules-terms-conditions/.

Het evenement zal nog groter worden dan de vorige editie.

Thema Leven: architectuur, meubilair, mode, accessoires, sieraden, tassen, sport, spellen etc.   Inschrijving D'SIGN Awards begonnen

Website: www.dsign-magazine.com Facebook: www.facebook.com/DSIGNmagazine Twitter: DSIGN_magazine Pinterest: dsignmag

Deel: ' D'SIGN Awards voor designers van start '
Lees ook