D TVVL-Techniekdag "Prepared for the future?'


Toekomstvisie op het vakgebied

NIJMEGEN, 20091022 -- Hoe ziet het vakgebied en de Nederlandse gebouwinstallatie er uit over 20 tot 50 jaar? Is de bouwkolom en in het bijzonder de installatiesector klaar voor de toekomst? Is de ondernemer zelf klaar voor de toekomst? Op 12 november a.s. beantwoordt TVVL deze vragen tijdens D TVVL-Techniekdag met als centraal thema "Prepared for the future?" in het Triavium in Nijmegen.

Keynote speakers Rob Creemers (futuroloog), Meiny Prins (zakenvrouw van het jaar 2009, directeur van Priva BV) en Michiel Cohen (Oprichter CEPEZED architecten) delen in de ochtend hun toekomstvisie van de installatietechniek. De onderwerpen die zij aansnijden zijn `Technologie als zegen en zorg', `Betrokken gebouwen' en `De weg van W en E naar K'. In het middagprogramma belichten de vier vakafdelingen van TVVL vanuit hun disciplines (Sanitaire Technieken, Gebouwautomatisering & Beheer, Klimaattechniek en Elektrotechniek) de visie op innovaties in de gebouwde omgeving.

Informatie en aanmelden
Bezoek voor meer informatie, het volledige programma en het aanmeldformulier de website www.tvvl.nl/techniekdag09. Het symposium vindt plaats in Congrescentrum Triavium, Van Rosenburgweg 2 (6537 TM) te Nijmegen.

TVVL
TVVL is de Nederlandse technische vereniging voor installaties in gebouwen en bestaat sinds 1959. TVVL is n van de belangrijkste kennisplatforms op het gebied van utiliteitsbouw en installatietechniek en telt circa 1200 persoonlijke leden en 500 bedrijfsleden. TVVL bundelt kennis en ervaring uit de verschillende vakgebieden verspreidt deze, ook internationaal, en stelt deze ter discussie.


Deel: ' D TVVL-Techniekdag "Prepared for the future?' '
Lees ook