DaDa diner levert EUR 325.000 op voor het goede doel


ALKMAAR, 20091119 -- Op vrijdag 13 november heeft het team van Chapman Events het DaDa diner georganiseerd in Post Rotterdam. Het DaDa diner is een liefdadigheidsevenement met als doel de gasten een mooie avond aan te bieden en om zoveel mogelijk geld op te halen voor Stichting DaDa. Stichting DaDa staat voor een betere zorg van zieke kinderen, uiteenlopend van knuffels voor zieke kinderen tot nieuwe wachtruimtes & webcams.

Ondanks de ongeluksdag, vrijdag de 13e, en de economische recessie is het evenement druk bezocht. De gasten konden zich naar hartelust laten verwennen met gerechten uit de keuken van Herman den Blijker en optredens van ondermeer Vonder & Bloom, Do & Karin Bloemen. De avond werd gepresenteerd door Quinty Trustfull, de ambassadrice van Stichting DaDa. Zij maakte ook na afloop tezamen met de bestuursleden van Stichting DaDa het eindbedrag bekend van 325.000,00. Deze opbrengst is verzameld door ondermeer een loterij en een veiling en zal ten goede komen van nieuwe projecten voor Stichting DaDa.

Het DaDa diner werd dit jaar voor de 8e maal georganiseerd en Chapman Events is al vanaf 2005 betrokken bij de productie van het DaDa diner. Michael Chapman en zijn team zetten zich ieder jaar in om het DaDa diner tot een mooi einde te brengen.

Chapman Events


Deel: ' DaDa diner levert EUR 325.000 op voor het goede doel '
Lees ook