BedrijfsautoRAI

28-5-2002

DAF 95XF voor Rambis Road Service

Het in Reusel gevestigde uitzendbureau voor de transportsector Rambis Road Service heeft onlangs een nieuwe DAF 95XF in gebruik genomen. Tijdens de overhandiging glommen de beide directeuren van trots bij het zien van hun eerste eigen truck. Dat is goed te begrijpen als u zich voorstelt dat Rambis pas sinds januari actief is.

Uitzendbureau voor chauffeurs plus auto
Mark Rooijackers en Remco Moeskops hebben beiden al vele jaren ervaring in de transportbranche. Op basis van hun kennis van de branche besloten ze een uitzendbureau voor de transportsector op te richten: Rambis Road Service. Mark Rooijackers: De vraag naar chauffeurs is momenteel erg groot. Daarop zijn we ingesprongen. En in alle bescheidenheid kan ik zeggen met succes. Momenteel werken we met zeven medewerkers en hebben we werk in overvloed. Het is zelfs zo dat we sommige klussen moeten afzeggen vanwege de drukte.

Rambis vertrouwt op DAF
De keuze voor een DAF truck was welhaast vanzelfsprekend. Mark legt uit: Ik rijd zelf al jaren met een DAF truck en dat bevalt me meer dan goed. DAF is er namelijk in geslaagd trucks te maken die een lage kilometer-kostprijs combineren met minimale stilstand. Daarnaast oogt een DAF truck niet alleen goed, maar biedt deze ook alle mogelijke comfort aan de chauffeur. Maar net zo belangrijk als het product vind ik de service die we van onze dealer Autobedrijf De Burgh krijgen. Een groep deskundige mensen die weten waaraan wij behoefte hebben en die dag en nacht voor ons klaar staan. Als laatste reden waarom ik onvoorwaardelijk voor DAF en Autobedrijf De Burgh kies, is de regionale verbondenheid. .

Zoekwoorden:

Deel: ' DAF 95XF voor Rambis Road Service '
Lees ook