Gratis vakantiegidsen op DagjeWeg.NL


Informatie over alle uitstapjes in de provincie

EDE, 20100702 -- De vraag wat te doen bestaat niet langer als je de vakantiegidsen van DagjeWeg.NL er op na slaat. De grootste website op het gebied van dagtoerisme in Nederland geeft per provincie gratis bezoekersinformatie weg. Print uit en neem mee!

DagjeWeg.NL zet de laatste maanden alle zeilen bij om zijn bezoekers een geslaagde vakantie te bezorgen. Naast een enorme database van uitstapjes in het hele land en duizenden prachtige artikelen biedt DagjeWeg.NL de bezoeker een toeristische gids voor elke provincie. Deze gids is voor iedereen beschikbaar en kan zo uitgeprint mee de tas in.

"In Nederland zijn zoveel leuke uitstapjes, dat het jammer is om op vakantie te gaan zonder weet van de activiteiten in de regio", vertelt redacteur Henk Meijer, die het idee uitwerkte. "Je kunt natuurlijk op DagjeWeg.NL kijken voor leuke uitstapjes in een regio, maar op vakantie hebben veel mensen geen beschikking over een computer met internet. Daarom dachten we: waarom maken we niet een vakantiegids die mensen kunnen uitprinten? Alle uittips van de regio op een paar pagina's, dat was ons doel."

De gidsen geven per uitstapje onder meer adresgegevens, prijsinformatie en openingsdagen. In n oogopslag zien bezoekers welk uitstapje goed beoordeeld is en welke activiteiten gratis toegankelijk zijn. Ook prachtige reportages en artikelen, geschreven door DagjeWeg.NL-redacteuren zijn in de vakantiegids te vinden. "De vakantiegidsen worden iedere dag opnieuw bijgewerkt, dus de informatie die erin staat klopt altijd", verzekert Meijer. De vakantiegids geeft zelfs actuele informatie over evenementen en andere tijdelijke activiteiten.

Links:
www.dagjeweg.nl/a12625
www.dagjewegaward.nl/
www.dagjeweg.nl/
www.gratisdagjeuit.nl/


Deel: ' DagjeWeg.NL biedt vakantiegidsen voor alle uitstapjes in de provincie '
Lees ook