Dam Jaarfeest zaterdag 9 juli 2016 in het Park bij de Euromast

Persbericht, Rotterdam 1 juli 2016

Dam Jaarfeest zaterdag 9 juli 2016 in het Park bij de Euromast

Dam - Rotterdams geld - viert zijn driejarig bestaan met een feest. Rekeninghouders en publiek zijn uitgenodigd. In drie jaar groeide het lokale handelsplatform uit tot het meest invloedrijke circulair geldsysteem van Nederland. Dam organiseert met regelmaat activiteiten om het contact tussen rekeninghouders onderling en geïnteresseerden te bevorderen.

Zaterdag 9 juli toost Dam op de resultaten tot nu toe en legt haar ambities voor de toekomst uit. Dam is te gast bij rekeninghouder (in jargon: Dam’mer) Het Koetshuis in het Park bij de Euromast. Drankjes kunnen worden betaald in Dam. Het is een informeel feest.

Waarom Dam?

In aanvulling op de Euro komen er vele andere geldsystemen op, zo verwacht Dam. Zwitserland (WIR) en Sardinië (Sardex) zijn twee grote. In ons land is Noppes al 25 jaar actief in Amsterdam. Dam ambieert één van betere systemen te zijn in die diversiteit van geldsystemen.

Met elkaar vormen de geldsystemen een stevig wordend tegengeluid op de routines van de Euro, het monopolie van commerciële banken en hun manier van geld creëren.

Dam zit, als Rotterdams geld, steeds vaker bij Rotterdamse organisaties aan tafel om samenwerking te onderzoeken. Het oplossen van problemen, die de Euro laat liggen, staat hierbij meestal centraal.

Dam

Dam’mers betalen hun producten en diensten in Dam. Zo ook tijdens het jaarfeest. U bent te gast bij rekeninghouder Het Koetshuis, in het Park bij de Euromast. Bent u geïnteresseerd in circulaire geldsystemen of wilt u horen over Rotterdams geld, dan bent u van harte welkom vanaf 15.00u in het Koetshuis, Baden Powellaan 20. Een Damrekening is binnen een minuut geopend. Dit geldt voor particuliere én zakelijke gasten.

EINDE PERSBERICHT

Datum zaterdag 9 juli

Tijd: 15.00-23.00u

Locatie het Koetshuis in het Park bij de Euromast.

Baden Powelllaan 20 Rotterdam.

Contactpersoon Mirjam Fondse (evenementen) en Harry te Riele (voorzitter)

Deel: ' Dam Jaarfeest zaterdag 9 juli 2016 in het Park bij de Euromast '


Lees ook