Ingezonden persberichtDance-act The Sunclub stopt definitief

Amsterdam, 1 augustus 2002

Dance-act The Sunclub stopt definitief. Afgelopen zaterdag speelde The Sunclub voor het laatst. The Sunclub maakte furore met A3 Abbo die de live optredens verzorgde en onder andere Robin Albers die de Producties leverde.
Het einde van The Sunclub zat er eigenlijk al een tijdje aan te komen. De muziek die de drie producers Typar, Atbe en Jay Dee voor The Sunclub de laatste tijd maakten, klikte niet meer met de muzikale smaak van de uitvoerende artiesten van The Sunclub. A3 Abbo heeft in al die jaren meerdere pogingen gedaan om The Sunclub met zijn tijd mee te laten gaan, maar dit mocht helaas niet baten waardoor boekingen het laatste jaar flink afnamen.

A3 Abbo, percussionist en het gezicht van The Sunclub, maakte het afgelopen jaar al de keuze om zijn eigen muziek te produceren en verzamelde een aantal mensen om zich heen. Samen met dj/producer The Groove (Marc S) maakte hij een nieuwe live show. Deze is ondertussen al meerdere malen geboekt in discotheken en open-air festivals.

A3 Abbo heeft in zijn nieuwe muzikale avontuur de vaste Sunclub-danseres Danny Deschy meegenomen. Naast dansen in de live act levert Danny nu ook een creatieve bijdrage met haar eigen kledinglijn Deschy.

De nieuwe show die A3 Abbo met dj / producer The Groove zelf hebben opgezet heet Powerbeatz & Bigtunez. Deze wordt binnenkort met een hoop trom geroffel aan het publiek gepresenteerd! Kortom, een hoop spektakel en show in het verschiet!

==EINDE PERSBERICHT==

Deel: ' Dance-act The Sunclub stopt definitief '
Lees ook