Ingezonden persberichtP E R S B E R I C H T

Dance-Volley met DJ Jurgen

SINT ANTHONIS - Geen Dance-Valley toestanden, maar een geheel andere tak van sport: Dance-Volley. Dat wordt beoefend tijdens de Pinksterparty in de sporthal van Sint Anthonis ter gelegenheid van het Pinkstertoernooi. De combinatie van volleybal met feest is in vertrouwde handen bij de Oost-Brabantse volleybalvereniging TSL Somas/Activia. Vrijdag 17 mei komt DJ Jurgen de zaal aan het dansen brengen.

Deze Delftse DJ gaat twee uur lang muziek draaien op de Pinksterparty. Hij is vooral bekend vanwege zijn eigen hits 'Better Off Alone'. Dit nummer reikte zelfs tot nummer 2 in de Engelse hitlijsten. Ook de track 'Higher & Higher' was wereldwijd een top-10 hit. DJ Jurgen startte als diskjockey bij Radio Stad Den Haag en later bij Veronica, waar hij ook roadshows deed. Toen de house muziek opkwam werd zijn naam steeds bekender in Nederland. gaandeweg ontwikkelde hij een nieuwe, eigen stijl die sterk groovy techno-trance is. Zijn thuishonk is discotheek The Escape in Amsterdam alwaar hij zijn eigen 'The Hour Power' avond heeft. Verder draait hij over de hele wereld in clubs en op party's, zoals in Ibiza, Lloret de Mar, Roemenië, Noorwegen, Curaçao, Vancouver en Los Angeles. DJ Jurgen staat al jaren aan de top in de anders zo vluchtige house en party-scene; DJ Jurgen is absoluut geen eendagsvlieg zoals velen van zijn collega-diskjockeys. Zijn eerste productie dateert al van 1995 en het is eigenlijk een unicum dat hij anno 2002 nog steeds erg 'hot' is. Dat moet dus wel getuigen van kwaliteiten.
Deze vrijdagavond staat naast DJ Jurgen ook de zogenaamde 'Foute Disco Show' op het podium in de sporthal. De Remmensberg zal de gehele avond compleet worden omgeturnd tot een deinende techno-trance dance-hall waar de brommende bassen en bonkende beats de boventoon voeren. Dit begint al om 20.00u en de entree bedraagt 7 Euro.

He-Devils
Zaterdagavond 18 mei staat op het programma He-Devils; een top-100 coverband die altijd goed is voor feest, feest en nog eens feest! De Nieuwe Revue schreef over deze band: "... behoort absoluut tot de nieuwe generatie feestbands!...". Van Hazes tot Oasis...de band speelt de juiste nummers op het juiste moment. De band beschikt over een uitgebreid repertoire, dat in rap tempo en onvoorspelbare volgorde op het publiek wordt afgevuurd. De He-Devils passen zich volledig aan aan het publiek. De zeer levendige podiumpresentatie is het handelsmerk geworden van deze band. De frontman wordt niet voor niets 'Gangmakertje' genoemd; hij zorgt voor groot feestvermaak in elke zaal.

Fragment
Op zondagavond 19 mei is het wederom de beurt aan Fragment, een oude bekende voor het Pinkstertoernooi. Deze Engelse band voegt een extra dimensie aan dit internationale toernooi. Pure klasse van Engelse komaf die wereldhits van U2 even gemakkelijk spelen spelen als 'In nije dei' van De Kast. Een geweldige band waarbij je direct in de juiste stemming wordt gebracht.

Bi dit persbericht is een foto verkrijgbaar

Martijn Willems
willems542@zonnet.nl

Deel: ' Dance-Volley met DJ Jurgen in Sint Anthonis '
Lees ook