PERSBERICHT - 13 JULI 2001

Brazilian Airlines

Daniel Martin nieuwe president TAM

Daniel Mandelli Martin (48 jaar) is benoemd tot nieuwe president van TAM Brazilian Airlines. Hij volgt TAM-oprichter Comandante Rolim Adolfo Amaro op, die eerder deze week omkwam bij een helikopterongeluk.

Daniel Mandelli Martin begon zijn loopbaan bij TAM in 1973. Bij diverse dochterondernemingen van TAM was hij technisch directeur, commercieel directeur en financieel directeur. Hij vervulde sinds 2000 de functie van vice-president bij TAM Linhas Aéreas. Martin is al meer dan 10 jaar lid van de raad van bestuur.

Daniel Mandelli Martin zei in een verklaring aan de pers de door Comandante Rolim uitgestippelde route te zullen blijven volgen. "Rolim's doel was de grootste en beste airline te worden. Wij zullen zijn werk voortzetten om zijn droom te verwezenlijken." Martin bedankte Comandante Rolim's familie en de raad van bestuur voor het in hem gestelde vertrouwen.

De familie van Rolim Adolfo Amaro staat volledig achter de benoeming van de nieuwe president: "Daniel's talent, toewijding en vastberadenheid, waarmee hij Comandante Rolim altijd heeft gediend, maken het mogelijk om de plannen van onze onvergetelijke Comandante Rolim te realiseren."

Zoekwoorden:

Deel: ' Daniel Martin nieuwe president TAM Brazilian Airlines '
Lees ook