Gemeente Geldrop


Publicatie Geldrop Actueel, 5 september 2001

DANKWOORD BURGEMEESTER MEVROUW JACOBS-AARTS

Sinds 1 september 2000 mocht ik uw waarnemend burgemeester zijn. Het was een fijne tijd. Dankzij de inzet van college, medewerkers en raadsleden zijn we erin geslaagd verder te bouwen aan de kwaliteit van de Geldropse samenleving. Van zeer velen heb ik mogen ervaren dat ook u Geldrop een warm hart toedraagt. Met veel inzet en creativiteit bleken ook lastige opgaven tot een goed einde te brengen. Ik ben buitengewoon dankbaar voor het meewerken en meedenken van zovelen.

Zoals u weet, blijf ik in de buurt. Op veel terreinen werken Geldrop en Mierlo al intensief samen; de onderlinge relaties zijn hecht en plezierig. Laten we zo onze eigenheid koesteren en tegelijk zelfbewust en met vertrouwen toe groeien naar een aantrekkelijke, levendige, moderne gemeente Geldrop-Mierlo.

Geldrop: veelkleurig en boeiend. Drie gouden harten in het gemeentewapen. Die harten van goud ben ik bij velen van u tegengekomen. Ik mocht een beetje snuffelen en een beetje schaven aan Geldrop. Ik heb dat als een voorrecht ervaren. Nogmaals mijn oprechte dank. Het ga u allen goed.

Deel: ' Dankwoord waarnemend burgemeester Geldrop '
Lees ook