Datingsite Zoekeendate.nl biedt liefdespaar privé-eiland met butler


ONDER EMBARGO TOT 14-2-2012 09:00 UUR
Zoekeendate.nl opent op Valentijnsdag 14 februari 2012 digitale deuren


ROTTERDAM, 20120213 -- De nieuwe datingsite www.zoekeendate.nl opent vandaag officieel haar deuren voor het Nederlandse publiek. Zoekeendate.nl is de eerste datingsite in Nederland die leuke dating-spots voorstelt waar leden met korting kunnen daten. Onder de eerste liefdesparen, die elkaar hebben leren kennen via Zoekeendate.nl en na een jaar happy together zijn, verloot de datingsite een liefdesrondvaart met privé-butler en een dag vertoeven op een privé-eiland in de Vinkeveense Plassen.

Dating-spot tips

Voordat er een date plaatsvindt, moeten er vaak heel wat barrières overwonnen worden. “Zoekeendate.nl helpt singles het initiatief te nemen om een afspraak te plannen met een mogelijk nieuwe liefde doordat leden leuke dating plekken door heel Nederland voorgesteld krijgen. Denk aan restaurants, trendy lounge cafés, sloepverhuurbedrijven en kartbanen waar ze met hun date kunnen afspreken. Op deze plekken ontvangen onze betalende leden ook een aantrekkelijke korting, een glas Prosecco of fles wijn bij het diner. En het maakt niet uit of ze er met hun date of met vrienden afspreken, als ze lid zijn van Zoekeendate.nl, genieten ze van dit voordeel,” aldus Esther Spek van Zoekeendate.nl. Full membership van Zoekeendate.nl is nu de eerste drie maanden gratis.

Onbewoond eiland
Onder één van de eerste gelukkige liefdesparen die elkaar ontmoet hebben op Zoekeendate.nl en volgend jaar Valentijnsdag samen gelukkig zijn, verloot Zoekeendate.nl een liefdesrondvaart met privé-butler en een dag lang genieten op een privé-eiland. Rederij Dolfijn Sloep vaart het liefdeskoppel naar een onbewoond eiland in de Vinkeveense Plassen alwaar het stel hun liefde voor elkaar op gepaste wijze kan vieren.

Relatie, vriendschap of leuke date
Zoekeendate.nl richt zich op singles die op zoek zijn naar een relatie, een vriendschap of gelijkgestemden om leuke dingen mee te ondernemen. Profielen kunnen verrijkt worden met meerdere foto’s, filmpjes, muziek of bijvoorbeeld een blog zodat mensen een goed beeld van de persoon achter het profiel krijgen. Via een kennismakingsbericht of live chat kunnen leden met elkaar in contact komen. Alleen leden met een profielfoto worden geaccepteerd. Leden worden met elkaar gematcht op basis van de uitgebreide profielen. www.zoekeendate.nl


Deel: ' Datingsite Zoekeendate.nl biedt liefdespaar privé-eiland met butler '
Lees ook