DAVILEX MAAKT ADMINISTRATIE VOOR VERENIGINGEN EENVOUDIG MET DAVI-CLUB

2000

Houten, 14 januari 1999 - DAVILEX Software B.V., producent van gebruiksvriendelijke kwaliteitssoftware, introduceert Davi-Club 2000: een compleet en flexibel programma waarmee op een overzichtelijke manier de ledenadministratie en de boekhouding van een vereniging kan worden gevoerd. "Davi-Club 2000 is vanuit de praktijk opgezet", zegt Erik van Esch, product manager Business Software bij Davilex. "Alle specifieke wensen die bij een ledenadministratie aan de orde komen, zijn erin verwerkt." Het pakket bestaat uit drie volledig geïntegreerde programma's, te weten het boekhoudprogramma Davi-Account Express, het ledenadministratieprogramma Davi-Club en het telebankierprogramma Davi-Telebank.

Davi-Club 2000 is speciaal ontwikkeld voor verenigingen, stichtingen en clubs. De open structuur zorgt ervoor dat iedereen er mee kan werken, van studentenvereniging tot bridgeclub en van hockeyclub tot personeelsvereniging. Het pakket bevat overigens een groot aantal standaard lay-outs, rapporten en overzichten speciaal afgestemd op bijvoorbeeld muziekverenigingen, bedrijfsverenigingen, kerken, sportclubs en hobbyclubs. De gebruiker heeft tevens de keuze om deze standaard documenten aan te passen aan zijn of haar wensen of om te werken met sjablonen om zo zelf een lay-out, overzicht of rapport samen te stellen.

"Het pakket is van dezelfde hoogwaardige kwaliteit als alle andere software van Davilex", legt Erik van Esch uit. "Davi-Club 2000 is een enorme sprong voorwaarts voor gebruikers die professionele kwaliteit én een scherpe prijs eisen. Davi-Club 2000 is zeer volledig. Het biedt ondermeer vrije velden bij de ledenkaart, acceptgiro's, automatische incasso's, gezinscontributie en dergelijke.

Het pakket biedt zowel brede als diepgaande functionaliteit. Er zijn vele mogelijkheden om op vrije velden en categorieën te selecteren. Ook kan men op drie niveaus en op vrije velden sorteren. Vrije velden kunnen samengevoegd worden met Microsoft Word. Importeren kan met bestanden vanuit Microsoft Access 2.0, dBase III/IV en ASCII. De afdrukmogelijkheden zijn legio. Zo kan er een opdrachtbrief afgedrukt worden met daarop alle noodzakelijke gegevens bij het versturen van een automatische incasso.

Door de vele wizards, helpschermen met tips en automatische controle op invoerfouten, kan iedere gebruiker - ook met weinig administratieve ervaring
- direct aan de slag. Door de gestructureerde opzet van de schermen is het voeren van de boekhouding erg eenvoudig. Davi-Club 2000 werkt onder Windows 3.1, Windows 95 & 98 en is geschikt voor de euro en het millennium. De prijs bedraagt FL. 299,- inclusief BTW. Davi-Club 2000 is te koop bij de bekende softwareverkooppunten en de grootwinkelbedrijven.

Naast Davi-Club 2000 introduceert Davilex een bijbehorend Servicepakket. Hiermee krijgt de gebruiker automatisch de nieuwste versie gratis thuisgestuurd, belt deze voordeliger naar de helpdesk en krijgt hij of zij korting op de Onsite Service van Davilex. Daarmee kan een Davi-Club 2000-specialist in huis worden gehaald. Het Servicepakket kost FL. 99,-

inclusief BTW.

Davilex Software b.v. is een onafhankelijk softwarehuis en bedenker en producent van software voor zowel de consument als de klein-zakelijke markt. Davilex levert producten in zes categorieën: business, hobby, personal, training, games en kids. Haar producten kenmerken zich door een hoge kwaliteit/prijs-verhouding en zijn zeer gemakkelijk in gebruik. Vanuit het hoofdkantoor te Houten werken 170 medewerkers. Software van Davilex is 'overal in Nederland' te koop en in een groot aantal andere landen waaronder: Australië, België, Groot-Brittannië, Ierland, Italië, Nieuw-Zeeland, Oostenrijk, Spanje en Zwitserland.

Voor nadere informatie kunt u zich wenden tot:

DAVILEX Software b.v. Sterk Werk Communicatie b.v. Anne-Paul Houwen, Marketing Manager Alex. Anneveldt
Postbus 174 Postbus 8667 3990 DD HOUTEN 3009 AR ROTTERDAM


Tel: 030-635 42 25 Tel: 010-456 78 49
Fax: 030-635 00 07 fax: 010-456 28 68 e-mail: anne-paul@davilex.nl e-mail: alex@sterkwerk.nl


--

Sterk Werk Communicatie B.V. Lieven de Keystraat 77 tel.: (010) 456 78 49
Postbus 8667 fax: (010) 456 28 68 3009 AR Rotterdam http://www.sterkwerk.nl

Deel: ' Davilex Davi-Club 2000 voor administratie van verenigingen '
Lees ook