Afzender: pr@davilex.nl

Contactpersoon: Anne-Krista Blom

Davilex lanceert www.babywinkel.nl

Datum: 16 januari 2001

Houten, 26 januari 2001

Met blijdschap geeft Davilex kennis van de geboorte van www.babywinkel.nl

Op 16 januari 2001 heeft www.babywinkel.nl zijn digitale deuren geopend. Dit is de eerste online winkel die zich richt op een doelgroep van aanstaande en jonge ouders. Gebruikersgemak en klantvriendelijkheid staan centraal binnen de site. Babywinkel.nl is ontworpen en vormgegeven door Davilex. Voor het diverse assortiment van ruim duizend producten en de distributie hiervan, is Davilex een samenwerkingsverband aangegaan met Babywalz; dit is een dochteronderneming van Neckermann.

De twee belangrijkste kenmerken van Babywinkel.nl, gebruikersgemak en klantvriendelijkheid, komen duidelijk naar voren in alle services die de site biedt. Zo zijn ingewikkelde internetbetalingen bewust achterwege gelaten. De klant ontvangt bij zijn bestelling een 'normale' acceptgiro. De bestelde producten kunnen zeven werkdagen vrij op zicht worden gehouden. Er is bovendien een telefonische klantenservice beschikbaar voor eventuele vragen over de bestelling. Het servicepakket dat de klant zo wordt aangeboden, is kwalitatief zeer hoogstaand.

De producten van Babywinkel.nl zijn overzichtelijk verdeeld over negen verschillende categorieën. Om het zoeken naar een specifiek product te vergemakkelijken, is Babywinkel.nl voorzien van een zoekfunctie. Op de Winkelindex-pagina is bovendien een overzicht aanwezig van alle categorieën en merken. Zo vindt de bezoeker eenvoudig en snel zijn weg in de site. Babywinkel.nl heeft een groot assortiment van ruim duizend artikelen. Het assortiment biedt een enorme diversiteit aan producten. Natuurlijk vindt de klant op Babywinkel.nl babymode, speelgoed en artikelen voor het inrichten van de babykamer. Daarnaast biedt Babywinkel.nl meer specialistische artikelen, zoals producten om de veiligheid van het kind te waarborgen en diverse reisaccessoires. Aan vrijwel elke praktische behoefte van de jonge en aanstaande ouder is gedacht!

Met Babywinkel.nl denkt Davilex te voldoen aan de groeiende behoefte van de consument in het algemeen en de doelgroep in het bijzonder om snel en eenvoudig kwalitatief hoogwaardige producten aan te kunnen schaffen via het internet.

De organisatie Davilex
www. babywinkel.nl en www.babyinfo.nl zijn een onderdeel van Davilex, een jong en dynamisch bedrijf, waar professionele inzet en een hoge motivatiegraad worden gecombineerd met een informele werksfeer. Eigenwijze vormgeving en een open structuur bepalen het beeld van de verschillende Davilex-vestigingen. Sinds de oprichting in 1986 heeft het bedrijf een grote ontwikkeling doorgemaakt. De organisatie is uitgegroeid tot een internationale uitgever en leverancier van digitale producten en diensten, waarbij geen beperkingen worden gesteld aan platform, medium, topografische markten of verkoopkanalen. Davilex is een A-merk dat haar producten en services in eigen huis bedenkt, ontwerpt, ontwikkelt, market, verkoopt, distribueert en ondersteunt. Gemak, herkenbaarheid en betaalbaarheid zijn de basisonderdelen van de mission statement en zul je daarom ook terugvinden in alle producten en communicatie uitingen van Davilex. Anno 2001 heeft Davilex 250 medewerkers, verspreid over drie vestigingen in Nederland en Duitsland. Het hoofdkantoor van Davilex is gevestigd in Houten, waar naast directie & management het grootste deel van research & development is gehuisvest.

Davilex

Postbus 174

3990 DD

Houten

Telefoon: 030 63 54 222Deel: ' Davilex lanceert www.babywinkel.nl '


Lees ook