DDi Workshops; haal meer uit uw automatische factuurverwerking


Hoofddorp, 20120911 -- Op woensdag 1 oktober 2012 organiseert DDi Document Software een workshop om meer uit DDi Factuur te halen. Na de thema´s “Digitale Postkamer” en “Administratieve Organisatie: van papier naar digitaal”, die eerder dit jaar aan bod kwamen, wordt er ditmaal specifiek aandacht besteed aan het scannen en herkennen van inkoopfacturen.

Tijdens de workshops neemt de softwareleverancier uit Hoofddorp geïnteresseerde klanten en gebruikers mee naar de meest geavanceerde mogelijkheden die factuurscanning biedt. DDi heeft veel onderzoek gedaan naar de mogelijkheden van factuurscanning. Met als doel om alle facturen te herkennen en automatisch te controleren op juistheid. Zijn de facturen onjuist, of is de herkenning niet feilloos dan grijpt de programmatuur automatisch in.

“In de praktijk merken we dat onze klanten nog lang niet alle mogelijkheden kennen van onze factuurherkenner”, aldus Patrick Akkerman, hoofd DDi Consultancy. “Middels een workshop willen we onze klanten  nog eens extra diepgaand laten kennismaken met de geavanceerde mogelijkheden van onze factuurherkenner. Vanzelfsprekend zijn ook andere geïnteresseerden van harte welkom om nader met ons en onze factuurherkenner kennis te maken. Wij willen graag onderbouwen waarom en hoe onze factuurherkenner alle facturen automatische herkent en kan verwerken”. Een gewaagde uitspraak, omdat één van de meest gestelde vragen juist gaat over de kwaliteit van herkenning.

De workshop is dus bedoeld voor gebruikers en potentiële gebruikers van DDi Factuur. De workshop vindt plaats op woensdag 1 oktober 2012 op het hoofdkantoor van DDi in Hoofddorp. Deelname is geheel kosteloos. Aanmelden kan telefonisch (088-5672030) of per mail (marketing@ddi.nl).

* Door het beperkt aantal beschikbare plaatsen worden maximaal 2 medewerkers per bedrijf toegelaten.

Over DDi Document SoftwareDDi is een specialist op het gebied van Document Software. Met onze oplossingen helpen we organisaties “van Papier naar Digitaal”. Als puur Nederlands softwarehuis hebben wij veel kennis en ervaring op het gebied van het elektronisch vastleggen en be- en verwerkbaar maken van informatiestromen. Onze focus ligt hierbij op de creatie en/of realisatie van elektronisch archief, elektronisch dossier, automatische formulierverwerking, factuurautomatisering en purchase-to-pay.


Deel: ' DDi Workshops; haal meer uit uw automatische factuurverwerking '
Lees ook