De allereerste Heelys Run in Nederland: Run-Heelys-Run


Den Haag organiseert op 1 juli de allereerste Heelys Run van Nederland. Tijdens de finale van de Stadsspelen rollen de kids rondom het Zuiderpark op de mega populaire schoenen met skatewieltjes. 

DEN HAAG, 20170627 -- Het evenement belooft dankzij de vele kleurrijke schoenen een bijzonder spektakel te worden. Er kan gekozen worden uit één ronde van 800 meter. Maar kinderen kunnen ook twee of drie rondes ‘rollen’. Ongeoefend of heel behendig; iedereen van 4 tot 12 jaar kan zich op de dag zelf (gratis) aanmelden bij de organisatie bij de Sportcampus Zuiderpark en meedoen. Ouders zijn natuurlijk van harte welkom om mee te rollen of rennen.

Heelys
Heelys zijn schoenen met wieltjes waarbij je na een klein aanloopje een heel stuk kunt uitrollen. Door skatewieltjes in schoenen te plaatsen, kunnen kids zich razendsnel verplaatsen. De zogenaamde ‘rolschoenen’ zijn momenteel mega populair bij jonge kinderen. Meer dan 30.000 Nederlandse kinderen hebben de sneakers met wieltjes. De 'Run-Heelys-Run' in Den Haag is een initiatief van Onlineskateshop.nl - in samenwerking met Sportvibes, Gemeente Den Haag en het merk Heelys. 

De 'Run-Heelys-Run' vindt plaats op 1 juli 2017 tijdens de grote afsluiting van de Haagse Stadsspelen in en rondom de Sportcampus in het Zuiderpark te Den Haag. Er zijn die dag tot 17.00 uur talloze sportieve activiteiten te doen rondom de Campus. Let's roll!

[De allereerste Heelys Run in Nederland: Run-Heelys-Run]


Praktische informatie 'Run-Heelys-Run'
  • Start 'Run-Heelys-Run': 10:00 uur.
  • Deelname is voor kids t/m 12 jaar, maar ouders zijn van harte welkom.
  • Deelname is gratis. Aanmelden kan op de dag zelf op het Sportcampus terrein. Je ziet de Heelys stand vanzelf!
  • Deelname is op eigen risico. Wij adviseren natuurlijk altijd de nodige beschermers te dragen. Pols-, elleboog-, kniebeschermers en een helm. 

Praktische informatie Stadsspelen Den Haag
Stadsspelen Sportcampus Zuiderpark
Tijd: 10:00 – 17:00 uur
Locatie: Meester P. Droogleever Fortuynweg 22 - 2533 SR Den Haag


Deel: ' De allereerste Heelys Run in Nederland Run-Heelys-Run '
Lees ook