Persbericht De Amersfoortse


Persberichten

10 december '99 De Amersfoortse doneert 50.000 gulden aan Artsen Zonder Grenzen

Amersfoort, 10 december 1999

DE AMERSFOORTSE DONEERT 50.000 GULDEN AAN ARTSEN ZONDER GRENZEN

De Amersfoortse heeft op feestelijke wijze ƒ 50.000,- overhandigd aan Artsen zonder Grenzen. Deze donatie is het eindresultaat van de actie die door De Amersfoortse begin oktober is gestart bij de introductie van de Ziektekostenverzekering Optimaal.

Tijdens de introductieperiode ontving iedere assurantie-adviseur naast informatie over de nieuwe ziektekostenverzekering een antwoordkaart. Voor elke ingestuurde antwoordkaart doneerde De Amersfoortse uit naam van het intermediair 15 gulden aan Artsen zonder Grenzen. Bovendien zou De Amersfoortse het totaalbedrag verdubbelen als 75% van de adviseurs reageerden. Gezien de overweldigende respons op de actie kon De Amersfoortse het totaalbedrag verdubbelen tot ƒ 50.000,-.

Een symbolische cheque werd door René Otten, directeur Commerciële Zaken & Marketing van De Amersfoortse, geschonken aan Marie-Noël Mostart, hoofd Fondsenwerving van Artsen zonder Grenzen. René Otten kon Artsen zonder Grenzen tevens feliciteren met het winnen van de Nobelprijs van de Vrede die dit jaar aan deze hulporganisatie is toegekend.

Voor achtergrondinformatie De Amersfoortse Verzekeringen Drs R.J.M. Otten, Directeur Marketing & Communicatie Tel. (033) 464 24 18

Deel: ' De Amersfoortse schenkt Artsen zonder Grenzen 50.000 gulden '
Lees ook