De bibliotheek 24/7 online beschikbaar met BIBIS smart library


Compleet gehost, beveiligd, ondersteund en wereldwijd toegankelijk (voor 59,-per maand.)

ROERMOND, 20070301 -- Om bedrijven en instellingen nog meer gebruik te laten maken van de ervaring van Square IS, is nu BIBIS smart librarygelanceerd. De werkdruk bij de vaak drukbezette ICT-afdeling wordt niet vergroot omdat geen software op de lokale servers genstalleerd hoeft te worden. Hiermee wordt een sterke reductie van de kosten gerealiseerd waardoor het werken met een professioneel bibliotheekpakket voor alle organisaties mogelijk wordt.

Bedrijven geven er tegenwoordig de voorkeur aan om minder software binnen het bedrijf zelf te installeren en te onderhouden. Natuurlijk wil ieder bedrijf wl altijd beschikken over de meest up-to-date versie van de software, online ondersteund worden en alleen een browser gebruiken om met die software te werken.

Voor een vast bedrag van 59,00* per maand, kunnen bibliotheken, kennis-, informatie- en documentatiecentra hun kennis en informatie beheren en aanbieden. BIBIS smart library is volledig webbased en de enige voorwaarde om met dit product te werken is een pc met een webbrowser en toegang tot internet.

Dit biedt nu ook kleinere bibliotheken de mogelijkheid om gebruik te maken van de erg gewilde Square IS oplossingen voor het beheren en aanbieden van kennis en informatie. Zoals bijvoorbeeld binnen ziekenhuizen, GG&GD's, thuiszorg organisaties, advocaten en notariskantoren, research afdelingen, directies, besturen of afdelingen van bedrijven en instellingen, etc.

Op www.bibissmartlibrary.nl kan BIBIS smart library besteld worden.

Square Information Systems bv is toonaangevende leverancier van bibliotheeksoftware in Europa en specialist in het adviseren, ontwikkelen, implementeren en beheren van webbased software oplossingen op het gebied van informatie- en kennismanagement. VKS (Virtual Knowledge System) zorgt ervoor dat de aanwezige informatie-, kennis- en archiefdocumenten beheerd worden en toegankelijk zijn voor alle medewerkers. Hierbij wordt alle informatie efficint en effectief ingedeeld, opgeslagen en verspreid, ook op basis van persoonlijke interesseprofielen.
* De hier genoemde prijs van 59,00 is een overall prijs per maand voor BIBIS smart library. (plus 199,00 nmalige opstart / inrichtingskosten)Noot voor redacties:

Deel: ' De bibliotheek 24/7 online beschikbaar met BIBIS smart library '
Lees ook