De Boom en het Meer in E-race voor de Young Innovator Award


De Boom en het Meer in de E-race voor de Rabobank Young Innovator Award

UTRECHT, 20121005 -- De Boom en het Meer is genomineerd voor de Rabobank Young Innovator Award voor duurzame mobiliteit. Rabobank wil daarmee twaalf jonge innovatieve ondernemers de kans geven zich te presenteren op Ecomobiel op 9 en 10 oktober aanstaande in Ahoy Rotterdam. De Boom en het Meer is erg blij met deze nominatie.

De Boom en het Meer levert een complete e-bike-oplossing voor de zakelijke markt. Ze zorgt voor moderne e-bikes op bedrijventerreinen en biedt een reserveringssysteem zodat medewerkers snel en simpel op de e-bike kunnen stappen. En uiteraard is er een pech-onderwegservice en zijn er fietshangars met oplaadpunten.

De Boom en het Meer speelt snel en actief in op veranderingen in de markt en ziet veel nieuwe kansen op het gebied van duurzame mobiliteit: “Zo bieden wij, als huisleverancier van ondermeer de Fietsersbond, een rij2op5 e-bike probeerservice om medewerkers van bedrijven aan deze nieuwe manier van reizen te laten wennen. De probeerservice is een effectieve manier om medewerkers kennis te laten maken met elektrisch fietsen. Een kwart van deze try-outs leidt tot aanschaf van een e-bike”.

[e-bike] Christine Neuteboom, oprichter van De Boom en het Meer: ”Mijn achterliggende gedachte bij dit alles is dat je grote stappen in duurzaamheid kunt maken met een totaal aanbod voor "e-bike woon-werkverkeer" en "e-bike werk-werkverkeer". Het is een duurzame mobiliteitsoplossing die organisaties fittere medewerkers geeft, voor betere bereikbaarheid zorgt en ook nog de C02-uitstoot vermindert en de wereld beter maakt. Om het plaatje compleet te maken voorziet DBEHM de markt van nuttige fietsgadgets zoals iPhonehouders op het stuur, hippe waterdichte fietstassen en regenkleding waar je in gezien mag worden”.

Door meer te fietsen draag je bij aan duurzame ontwikkeling in Nederland en een gezonde omgeving voor de mensen om je heen. Met die constatering alleen krijg je de forens niet uit de auto. De Boom en het Meer gaat verder en maakt van de fiets een economisch haalbaar, aantrekkelijk en groen alternatief voor – of aanvulling op - woon- werkverkeer.

Meer weten?: Je bent van harte welkom op stand F013.  Vind je dat de Boom en het Meer de Rabobank Young Innovator Award verdient, dan kun je je stem uitbrengen via https://www.ecomobiel.nl/rabobankyounginnovators/ Dit levert mogelijk het RonaldMcDonald Huis ook een tweede gepersonaliseerde E-bike op. 


Deel: ' De Boom en het Meer in E-race voor de Young Innovator Award '
Lees ook