De Condoomfabriek deelt gratis 'paus' condooms uit


NIJMEGEN, 20100518 -- Aanstaande zaterdag, 22 mei 2010, zal De Condoomfabriek gratis speciale 'paus' condooms uitdelen in de binnenstad van Rotterdam. Na de vele oproepen van de kerkelijk leider tegen het gebruik van condooms, wil De Condoomfabriek een statement maken voor het gebruik van voorbehoedsmiddelen in de strijd tegen SOA's en ongewenste zwangerschappen.

Robin Weesie, CEO: 'Het gebruik van condooms is de meest effectieve manier om infecties te voorkomen wanneer mensen gemeenschap met elkaar hebben. Om het condoomgebruik te bevorderen n tegelijkertijd de kortzichtigheid van de Rooms Katholieke Kerk onder de aandacht te brengen, hebben we besloten om deze ludieke actie op te zetten. Wij zullen daarom het winkelend publiek in Rotterdam voorzien van gratis 'paus' condooms met de tekst: 'I said no, We say yes!'

De Condoomfabriek zal zaterdag in het centrum van Rotterdam te vinden zijn. In totaal zullen er deze middag meer dan 2.000 gratis condooms worden uitgedeeld.

Over De Condoomfabriek

Op Condoomfabriek.nl bestellen jongeren anoniem, snel en goedkoop condooms. Opgericht in 2005, is Condoomfabriek.nl inmiddels gegroeid tot een van de grootste websites van Nederland als het gaat om de online verkoop van voorbehoedsmiddelen. De condooms van Condoomfabriek.nl zijn uitgebreid getest en voldoen ruimschoots aan de Europese (CE) kwaliteitsnormen.

Naast een ruime keuze uit verschillende soorten en smaken condooms, biedt Condoomfabriek.nl ook een breed assortiment glijmiddelen, speeltjes en leuke gifts. Daarnaast is verzending op Condoomfabriek.nl altijd gratis.
Voor de zakelijke markt biedt Condoomfabriek.nl de mogelijkheid om condooms in bulk in te kopen. Tevens zijn de condooms te bestellen met een zelf ontworpen hoesje: op deze manier wordt een condoom een ludiek en uniek promotiemiddel.

Deel: ' De Condoomfabriek deelt gratis 'paus' condooms uit '
Lees ook