De ‘EC-Sleep adapter’ geeft rolstoelgebruikers nog meer vrijheid


EC-sleep, Uitbreiding op de mobile tillift (EC-Lift) voor rolstoelgebruikers

ARNHEM, 20130402 -- De EC-Sleep adapter (lees; easy sleep adapter) is de nieuwste uitbreiding op de EC-Lift. Vanaf nu kunnen rolstoelgebruikers weer uit logeren, waar en wanneer zij maar willen. (Denk hierbij bijvoorbeeld aan vrienden of familie.) Deze adapter is een handige, snelle en vooral makkelijke voorziening voor op vakantie, een weekeindje weg of gewoon voor thuis.

Naast de EC@Home en de EC-Lift die al eerder ontwikkeld zijn, is de EC-Sleep een goede oplossing om rolstoelgebruikers meer vrijheid te geven en minder afhankelijk te maken van vaste aanpassingen in en om het huis.

Met de behulp van de EC-Lift kunnen rolstoelgebruikers  weer meerijden als passagier in de auto en met de EC@home kan de transfer snel en gemakkelijk gemaakt worden tussen rolstoel en stoel of rolstoel naar toilet. De EC-Sleep maakt de set compleet. Dankzij deze adapter kunnen rolstoelgebruikers nu namelijk ook overal blijven slapen zonder dat hier een aangepaste kamer en/of vakantie voor nodig is.

Het gewicht van de EC-Sleep is 1,2 kilo, dit maakt dat het totaal gewicht van de adapter inclusief lift en tas op slechts 13,3 kilo komt. Doordat dit gewicht zo laag is en de lift zo gemakkelijk te bedienen is, is de lift door jong en oud te bedienen en kan hij eenvoudig overal mee naartoe genomen worden.

De kosten van een rolstoeltaxi en het aan laten passen van een auto en/of huis zijn erg duur. Wij van Evrew-Ednav richten ons daarom op het reduceren van de kosten van de zorg en het veraangenamen van het leven voor mensen in een rolstoel

Kijk voor meer informatie op: www.EC-Lift.nl


Deel: ' De ‘EC-Sleep adapter’ geeft rolstoelgebruikers nog meer vrijheid '
Lees ook