Ingezonden persbericht- PERSBERICHT -

Center Parcs De Eemhof in teken van WIJ Tweelingenweekend

130 TWEELINGEN ONTMOETEN ELKAAR TIJDENS WEEKEND VOL HERKENNING

Zeewolde, 2 oktober 2011 - De Eemhof was dit weekend het decor van het WIJ Tweelingenweekend en werd overspoeld door honderden tweelingen uit alle delen van Nederland. In navolging van het grote succes van vorig jaar beleefde dit bijzondere evenement voor twee- en meerlingen en hun ouders dit jaar alweer zijn 2de editie. Het Wij Tweelingenweekend is een initiatief van WIJ Jonge Ouders, Prénatal, de Nederlandse Vereniging voor Ouders van Meerlingen (NVOM) en Center Parcs.

Het WIJ Tweelingenweekend is speciaal opgezet voor (aanstaande) ouders van tweelingen en biedt een programma dat aansluit op hun specifieke wensen. "In dit weekend bieden we ouders van tweelingen of meerlingen de mogelijkheid ervaringen te delen met andere ouders. Hier is erg veel behoefte aan, omdat veel ouders in hun eigen omgeving geen andere ouders met een tweeling of meerling kennen. Van elkaar leer je het meest, waardoor het gemakkelijker wordt een bewuste keuze te maken over dingen waarover je nu nog wellicht twijfelt", vertelt Anja Schuttert, Marketing Manager van WIJ Special Media.

In De Eemhof genoten ouders en tweelingen het hele weekend van verschillende activiteiten. Zo konden zij meedoen aan het babyzwemmen - wat met een twee- of meerling al snel een praktische uitdaging is - in de Aqua Mundo. Op de Tweelingproductenmarkt was bovendien een ruim aanbod van speciale producten en konden ouders zich in alle rust oriënteren. Michel Busman, Manager Interne en Externe Communicatie Center Parcs: "Dit jaar ontvangen we met veel plezier voor de tweede keer tweelingen die deelnemen aan het WIJ Tweelingenweekend. De Eemhof is voor ouders en kinderen bij uitstek dé locatie voor alle evenementen."

Meest Identieke Tweeling ter Wereld
Naar aanleiding van het 20-jarige bestaan van de NVOM gaven Petra en Janita Dijkhuizen - uitgeroepen tot de Meest Identieke Tweeling ter Wereld - een lezing over hoe zij hun tweeling zijn hebben ervaren. Na afloop was er een lunch voor alle ouders en kinderen en een Meet & Greet met deze bijzondere tweeling, die tevens actief zijn als ambassadeur van de NVOM.


- EINDE PERSBERICHT -

Deel: ' De Eemhof in teken van WIJ Tweelingenweekend '


Lees ook