Ingezonden persbericht


cb0466.gif

TT Circuit Assen, 27 mei 2004

Thanks for Enjoying!

De Gauloises Dutch TT staat voor snelheid, spanning en sfeer. Geniet er van, Enjoy!

Na het massaal over de hekken klimmen in 2002, werd vorig jaar de actie "Enjoy, don't destroy!" gestart. De boodschap was: geniet, maar maak het mooiste motorsportevenement niet kapot! In 2003 hebben alle TT-fans gehoor gegeven aan de oproep, door na de MotoGP achter de hekken te blijven. De TT-organisatie zegt: "Bedankt! Onze WK-licentie was gered! Laten we er met zijn allen voor zorgen dat wij de Dutch TT behouden en kunnen blijven genieten van de GP-toppers en hun spectaculaire uitloopronde zonder publiek op de baan. Kortom; Thanks for enjoying!"

Versoepeling toelatingsbeleid

TT-voorzitter Jos Vaessen meldde vorig jaar al dat het toelatingsbeleid voor het WK Superbike van 2003 werd versoepeld naar aanleiding van het uitstekende gedrag van de racefans tijdens de Dutch TT van vorig jaar. De versoepeling werd gewaardeerd en ook tijdens het WK Superbike in 2003 zegevierde de motorsport door een uitstekend gedrag van de racefans.

De soepeler maatregelen zoals die tijdens de SBK van 2003 zijn ingevoerd, worden ook voor dit jaar aangehouden. Zo zullen de controles tijdens de komende 74e Gauloises Dutch TT (24-25-26 juni) steekproefsgewijs plaatsvinden en wordt het meenemen van frisdranken in blik weer toegestaan.

Wel frisfrank in blik, gn bier in blik!

In sommige media is vorig jaar abusievelijk gemeld dat ook bier in blik weer is toegestaan, maar dat blijft verboden. Het meebrengen van alcohol is niet toegestaan, en dus ook geen bier in blik. Vanzelfsprekend is er wel Dommelsch bier verkrijgbaar op het TT Circuit Assen, maar dat wordt net als vorig jaar getapt in plastic bekers, overigens wederom tegen dezelfde scherpe tarieven als in 2003 (0,25 ltr voor 1,50 en 0,5 ltr voor 2,50).

Wat mag wl en wat mag NIET mee naar de 74e Gauloises Dutch TT (24-25-26 juni)!

WEL toegestaan bij de Dutch TT

Frisdrank in plastic, karton of blik.

Water in plastic of karton.

Koelbox met etenswaren.

Thermoskan met koffie of thee.

Paraplu of luchthoorn.

NIET meenemen / thuis laten!

Gn bier in blik meenemen.

Gn glas meenemen.

Gn alcohol / bier meenemen.

Gn bouwmaterialen, tenten en gereedschap meenemen.

*********

Niet voor publicatie:

Op bijgaande foto steekt MotoGP WK-leider Sete Gibernau zijn duim op als pluim voor het gedrag van de TT-fans in 2003!

Deze foto is als low res foto bijgevoegd, de high res versie kunt u downloaden van de TT website www.tt-assen.com onder de button Pers Info, of rechtstreeks van http://www.tt-assen.com/persmap/Persinformatie.html . Daar staan ook het actie logo in EPS, dat hier als gif is bijgevoegd en Thanks for enjoying foto's met Randy Mamola, Raymond Schouten en Jakub Smrz.

Deel: ' De Gauloises Dutch TT staat voor snelheid, spanning en sfeer '
Lees ook