De Graafschap speler Rogier Meijer bij Jac Hensen


DOETINCHEM, 20121123 -- Morgen verwacht Jac Hensen Doetinchem bijzonder bezoek: niemand minder dan voetballer Rogier Meijer van De Graafschap komt een bezoek aan de winkel brengen. Meijer wordt door Jac Hensen in het nieuw gestoken en fans van De Graafschap kunnen met hem op de foto.

Robin Hensen, directeur van Jac Hensen: "Onder onze vaste klanten uit Doetinchem bevinden zich veel fans van De Graafschap en ook wij dragen deze voetbalclub een warm hart toe als sponsor. Na enkele gesprekken met hun speler Rogier Meijer kwamen we op het idee om hem onze kleding aan te bieden." De voetballer kiest zaterdag zijn nieuwe garderobe uit in de winkel. Rogier Meijer: "Ik was al bekend met Jac Hensen, ik vind het geweldig om door hen gekleed te worden en ik vind het altijd leuk om met fans op de foto te gaan. Uiteraard heb ik mijn medewerking aan deze actie toegezegd, want het is met name weer een leuke gelegenheid voor onze fans in Doetinchem."

Stoer en smart casual

Rogier krijgt zaterdag bij Jac Hensen twee outfits uit de nieuwste najaarscollectie aangemeten. Hensen: "Onze stylist heeft voor Rogier een aantal mooie sets in gedachten, onder andere een hele stoere, mannelijke look voor de vrije tijd en een meer smart casual look, voor als Rogier een interview of een andere gelegenheid voor zijn werk moet bijwonen. Maar de keuze is natuurlijk aan Rogier zelf!"

Contact met klanten en relaties centraal

De actie met Rogier Meijer waarbij klanten van Jac Hensen de voetballer kunnen ontmoeten, is een spontane, maar past naadloos in de najaarscampagne van Jac Hensen waarbij alles draait om interactie met de consument. Klanten van Jac Hensen krijgen prominente plaatsen in het nieuwe magazine, maar ook in de blog op Jachensen.nl. Daarnaast lanceerde Jac Hensen recentelijk succesvol de Facebook pagina www.facebook.com/jachensen.nl, waarop klanten en bezoekers van Jachensen.nl op de hoogte worden gehouden van het laatste nieuws.

Over Jac Hensen

Familiebedrijf Jac Hensen werd in 1977 opgericht door Jac Hensen. Het mannenmodebedrijf telt 10 vestigingen in Midden- en Oost-Nederland en biedt ook in de webwinkel www.jachensen.nl merken als Nils, Wrangler, Selected, Lion, New Zealand, Mac, Scotch & Soda en Ledûb. Daarnaast is Jac Hensen gespecialiseerd in maatpakken, trouwpakken en grote maten. Jac Hensen viert dit jaar het 35-jarig jubileum van de formule.


Deel: ' De Graafschap speler Rogier Meijer bij Jac Hensen '
Lees ook