De Greeff Caravan-Recreatie winnaar 2015 in caravanbranche


Nationale Business Succes Award 2015: iedere zondag op RTL7 om 12:55 uur

Rotterdam, 20151019 -- De Greeff Caravan-Recreatie is door de Nationale Business Succes Award uitgeroepen tot branchewinnaar 2015 in de caravanbranche. Het bedrijf heeft zich volgens de Nominatiecommissie ontwikkeld tot een toonaangevende onderneming met een zeer sterke positionering en een uitstekende reputatie. ‘Kwaliteit is het sleutelwoord bij De Greeff, want zij is continu bezig om haar diensten verder te verbeteren.’

De Greeff Caravan-Recreatie (officiële naam: De Greeff VOF) biedt een breed assortiment aan caravans van gerenommeerde merken als Bürstner, Kip, Weinsberg en met ingang van 2016 Tabbert, die zonder uitzondering van hoge kwaliteit zijn. Zij profileert zich als een betrouwbare, creatieve partner voor haar klanten die met hen meedenkt en probeert een caravan te vinden die in alle opzichten zo goed mogelijk bij de wensen van de klant past. Met de ruime kennis en ervaring die De Greeff inmiddels heeft opgedaan, weet zij elke klant optimaal te adviseren, hetgeen blijkt uit de grote klant­tevredenheid. Ook voor showroommodellen en occasions kan men bij De Greeff terecht, en tevens voor BOVAG-onderhoud, FOCWA-schadeherstel, huur, stalling of financiering.

De Nominatiecommissie van het Nationale Business Succes Award Instituut ziet in De Greeff Caravan-Recreatie een leidend bedrijf in de branche, dat haar grote kennis van caravans uitstekend weet te combineren met een klant- en service­gerichte aanpak, waardoor zij een zeer grote mate van tevredenheid bij haar klanten weet te bereiken.

Uitstekende service

De jury prijst met name de uitstekende service die klanten krijgen. De Greeff bemiddelt bijvoorbeeld bij de aan- en verkoop van caravans en bij eventuele schadekwesties. Doel hierbij is vooral om de klant zoveel mogelijk te ontzorgen en de gehele schadeafhandeling voor hem te regelen, zodat hij er geen omkijken naar heeft. Ook op andere punten onderscheidt De Greeff zich door haar uitstekende dienstverlening. Zo biedt zij klanten de mogelijkheid hun caravan van een Tüv-keuring te voorzien, waarmee zij in Duitsland 100 km per uur mogen rijden in plaats van 80. Daarnaast verzorgt zij regelmatig workshops voor caravanbezitters waarin zij vaardigheden als achteruitrijden, beladen van de caravan en onderhoud aan componenten opdoen. ‘Tot slot zij nog vermeld dat De Greeff een uitgebreide shop heeft, waar de klant terecht kan voor tal van caravan- en campingaccessoires. En waar, zoals in Brabant gebruikelijk, de koffie altijd klaar staat en de klant nog koning is’, stelt Robert Zwaan, hoofd van de dagelijkse Nominatiecommissie.

De Greeff Caravan-Recreatie is gevestigd in Grave en Veenendaal en is vooral rondom deze twee vestigingsplaatsen actief. Het bedrijf valt op bij de Nominatiecommissie door de uitstekende reputatie die het in de branche heeft. ‘In een markt die continu in beweging is, weet De Greeff door haar vooruitstrevende instelling uitstekend te anticiperen op de laatste ontwikkelingen en is zij haar concurrenten vaak een slag voor.’

Meer informatie: https://www.degreeff.nl/

Over het Nationale Business Succes Award Instituut

Het Nationale Business Succes Award Instituut nomineert sinds 2011 jaarlijks de beste bedrijven van Nederland in specifieke branches op basis van strenge selectiecriteria. Een Succes Award wordt op basis van onderzoek toegekend aan ondernemingen die excellente resultaten hebben bereikt in hun branche en een lichtend voorbeeld zijn van succesvol ondernemen. De Nationale Business Succes Award is de eerste en de enige jaarlijkse ondernemersprijs van Nederland, met een eigen televisieprogramma en een hoofdprijs van 100.000 euro.

De missie van het Nationale Business Succes Award Instituut is tweeledig: het delen van actuele innovaties en kennis over de succesfactoren van ondernemingen in Nederland via (crossmediale) aandacht, en het versterken van het succes, de merkbekendheid en de company pride van de genomineerde ondernemingen via deze ondernemersprijs en het platform van de Nationale Business Succes Award.

De huidige editie van Nationale Business Succes Award (2015), inclusief het aanverwante tv-programma De Succesfactor, is gestart in februari en wekelijks tot einde 2015 te volgen op RTL 7, zondags om 12:55 uur.


Deel: ' De Greeff Caravan-Recreatie winnaar 2015 in caravanbranche '
Lees ook