De Groot en Hesen nieuwe partners bij communicatiebureau Smidswater


Amsterdam / Den Haag, 20161011 -- In oktober 2016 zijn Dick de Groot en Eric Hesen als partners gestart bij creatief communicatiebureau Smidswater. Zij versterken het huidige team van ruim 25 communicatiestrategen en designers en geven leiding aan de vestiging in Amsterdam.

Dick de Groot was 20 jaar partner en managing director bij designbureau Koeweiden Postma. Hij werkte voor opdrachtgevers als de gemeente Amsterdam, HEMA, KPN, Nationale-Nederlanden, het Van Gogh Museum en Unique. Eric Hesen werkte als zelfstandig ontwerper/art director voor merken als Audi, Nike, ING en het Tropentheater. Naast zijn eigen klanten werkte Hesen ook in opdracht van bureaus binnen de ontwerp- en reclamewereld. Hesen is tevens één van de initiatiefnemers van dutchdesigndaily.com, een online platform waar iedere dag een actueel onderwerp op het brede gebied van Dutch Design te zien is. De Groot en Hesen zijn geen onbekenden van elkaar. Hesen werkte in de beginjaren als designer bij Koeweiden Postma en beiden werkten het afgelopen jaar binnen het design- en communicatiebureau OWN, een initiatief van de Groot, samen voor diverse opdrachtgevers. 

De Groot: ‘We zijn erg blij met onze toetreding tot Smidswater. Met deze uitbreiding van kennis en disciplines kunnen wij bestaande en nieuwe opdrachtgevers een breder dienstenpakket aanbieden.’ Hesen vult aan: ‘Vanuit onze Amsterdamse vestiging zullen we intensief samenwerken met onze collega’s van Smidswater in Den Haag en Breda’. 

Edsco de Heus, partner bij Smidswater: ‘Met het toetreden van Eric en Dick tot Smidswater halen we twee grote namen uit de communicatie- en designwereld in huis. Een stap die we vol energie en vertrouwen zetten. En waarmee we bovendien inspelen op de toenemende vraag uit deze regio.’  


Deel: ' De Groot en Hesen nieuwe partners bij communicatiebureau Smidswater '
Lees ook