De Groot & Visser BV winnaar 2015 in Kozijnen- en vliesgevelbranche


Nationale Business Succes Award 2015: iedere zondag op RTL7 om 12:55 uur

Rotterdam, 20151217 -- De Groot & Visser BV is door de Nationale Business Succes Award uitgeroepen tot branchewinnaar 2015 in de Kozijnen- en vliesgevelbranche. Zij heeft zich volgens de Nominatiecommissie ontwikkeld tot een toonaangevende onderneming, met een zeer sterke positionering en een excellente reputatie. ‘De Groot & Visser BV wordt alom gezien als een van de leidende bedrijven in haar branche. Zij weet haar uitgebreide vakkennis uitstekend te combineren met een klant- en servicegerichte aanpak, waardoor zij zeer hoog scoort op klanttevredenheid.’

De Groot & Visser BV is sinds haar oprichting in 1980 uitgegroeid tot één van de grootste gevelbouwers van Nederland met gebruikmaking van kozijnen, ramen, complete gevels, maar ook zonwering en solargevels (met ingebouwde zonnecellen).  De onderneming biedt een breed assortiment aan gevels, volgt alle ontwikkelingen in de sector op de voet en heeft de mogelijkheid elk door haar ontwikkelde product in haar eigen testcentrum te testen. Of het nu gaat om vliesgevels met enorme overspanning of een op maat gemaakte ‘All-in-One’ Façade, een renovatie of een complete metamorfose, De Groot & Visser kan het realiseren. In heel Nederland. Het bedrijf werkt alleen met gerenommeerde leveranciers, zoals Schüco, Alcoa en Luxaflex Outdoor, en is betrokken bij tal van spraakmakende bouwprojecten.

De Nominatiecommissie van het Nationale Business Succes Award Instituut ziet in De Groot & Visser een stabiele, vooruitstrevende onderneming die naar verwachting in de toekomst nog veel successen kan behalen binnen de markt. ‘De Groot & Visser is continu bezig haar producten te verbeteren en optimaal af te stemmen op de wensen van haar klanten.’

Innovatiedrang

De jury prijst met name haar innovatiedrang, die in het DNA van het bedrijf verankerd zit. ‘De Groot & Visser kopieert niemand, wel heeft vaak als voorbeeld gediend voor anderen. Zij loopt altijd voor op de ontwikkelingen, creëert zo een eigen vraag in de markt en is absoluut toonaangevend. Een goed voorbeeld van vernieuwing is de door haar ontwikkelde ‘All-in-One’ Façade, die breed toepasbaar is en tegelijk aan de hoogste duurzaamheidseisen voldoet. Verder beschikt het bedrijf over uiterst moderne productiefaciliteiten en een modern management’, stelt Robert Zwaan, hoofd van de dagelijkse Nominatiecommissie.

Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen staat bij De Groot & Visser hoog in het vaandel. Er is veel aandacht voor energiegebruik en reductie van CO2, bovendien gebruikt zij uitsluitend FSC-hout, waarvoor men recentelijk het Chain of Custody certificaat heeft behaald. De gevelspecialist is tevens betrokken bij tal van BREEAM-projecten, een Engelse norm waarmee de duurzaamheidsprestaties in kaart kunnen worden gebracht. De onderneming valt op bij door de uitstekende reputatie die zij in de branche heeft. ‘In een markt die continu in beweging is, weet De Groot & Visser uitstekend te anticiperen op nieuwe trends en is zij haar concurrenten vaak een slag voor.’

Meer informatie: https://www.degrootenvisser.nl/

Over het Nationale Business Succes Award Instituut

Het Nationale Business Succes Award Instituut nomineert sinds 2011 jaarlijks de beste bedrijven van Nederland in specifieke branches op basis van strenge selectiecriteria. Een Succes Award wordt op basis van onderzoek toegekend aan ondernemingen die excellente resultaten hebben bereikt in hun branche en een lichtend voorbeeld zijn van succesvol ondernemen. De Nationale Business Succes Award is de eerste en de enige jaarlijkse ondernemersprijs van Nederland, met een eigen televisieprogramma en een hoofdprijs van 100.000 euro.

De missie van het Nationale Business Succes Award Instituut is tweeledig: het delen van actuele innovaties en kennis over de succesfactoren van ondernemingen in Nederland via (crossmediale) aandacht, en het versterken van het succes, de merkbekendheid en de company pride van de genomineerde ondernemingen via deze ondernemersprijs en het platform van de Nationale Business Succes Award.

De huidige editie van Nationale Business Succes Award (2015), inclusief het aanverwante tv-programma De Succesfactor, is gestart in februari en wekelijks tot einde 2015 te volgen op RTL 7, zondags om 12:55 uur.


Deel: ' De Groot & Visser BV winnaar 2015 in Kozijnen- en vliesgevelbranche '
Lees ook