Kenniscentrum voor uiterlijke verzorging (KOC)

( E ) m o t i o n s
De Haarlijn herfst/winter 2001-2002

De Haarlijn herfst/winter 2001-2002 (E)motions toont de nieuwste haarmode. Nieuwe en oude stijlen worden gecombineerd met als resultaat een kapsel dat je persoonlijkheid versterkt. Hierbij spelen gevoelens een belangrijke rol, want die bepalen voor een groot deel je image. Vandaar ook de naam (E)motions. Kenmerkend voor de Haarlijn (E)motions zijn de afwisselende lengtes en ronde, zachte vormen die het haar volop beweging geven en passen in de huidige modetrends.

Met (E)motions worden natuurlijk ogende, speelse kapsels gepresenteerd waar veel beweging in zit. De basis coupe is met de juiste stylingproducten eenvoudig te veranderen en passen perfect in het huidige modebeeld. Daarbij is de tijd van overdreven glamour en luxe voorbij. Het complete modebeeld is toegankelijk en kent invloeden uit de jaren zestig en tachtig van de vorige eeuw.

Kleur op maat

De Haarlijn (E)motions kenmerkt zich door veel kopertinten, chocoladebruine kleuren (pittig bij een kort kapsel) en een combinatie van rode en bruine tinten (voor een voller effect). Ook blonde highlights blijven in beeld, in subtiel contrast met donkere onderlagen.

Deel: ' De Haarlijn herfst/winter 2001-2002 (E)motions '
Lees ook