De laatste ‘Verschanste Klanken’ in het Cultuurfort Maarsseveen


MAARSSEVEEN, 20150624 -- De tentoonstelling Verschanste Klanken laat de bezoeker vijf installaties beleven met klanken in een fort van de Nieuwe Hollandse Waterlinie. Zondag 28 juni is de laatste kans om deze ervaring mee te maken. Mooi weer? Dan kan men ook nog genieten van het uitzicht bovenop het fort. Minder mooi weer? Iedereen kan in ieder geval terecht in de Cultuur Cantine voor een drankje en een hapje.

Verschanste Klanken laat u vijf installaties beleven met klankcomposities, in een fort van de Nieuwe Hollandse Waterlinie, het C-Fordt, Cultuurfort Maarsseveen. Klanken van het fort, electronisch bewerkt, en beelden van de Waterlinie in een videoinstallatie.

Deze composities van Fedde ten Berge en anderen nodigen uit om ermee te spelen. Kijk maar eens op YouTube (zoek op ‘Fedde Verschanste Klanken’). En misschien heeft u onlangs op het journaal gezien hoe leuk minister Bussemaker het vond.

Mooi weer? Dan kunt u ook nog genieten van het uitzicht bovenop het fort. Minder mooi weer? U kunt in ieder geval terecht in onze CultuurCantine voor een drankje en een hapje.

De Tentoonstelling is geopend tot en met 28 juni, dagelijks van 10 – 17 uur. Toegang € 5,-, kinderen tot 12 jaar gratis. Adres: C-Fordt, het Cultuurfort Maarsseveen, Herenweg 3, 3602AM Maarssen.
Deel: ' De laatste ‘Verschanste Klanken’ in het Cultuurfort Maarsseveen '
Lees ook