Dé Lease Maatschappij winnaar 2015 in MKB-autoleasebranche


Nationale Business Succes Award 2015: iedere zondag op RTL7 om 12:55 uur

ROTTERDAM, 20151217 -- Dé Lease maatschappij BV is door de Nationale Business Succes Award uitgeroepen tot branchewinnaar 2015 in de MKB-autoleasebranche. Zij heeft zich volgens de Nominatiecommissie ontwikkeld tot een toonaangevende onderneming, met een zeer sterke positionering en een excellente reputatie. ‘Dé Lease Maatschappij wordt alom gezien als een van de leidende bedrijven op het gebied van leasen ten behoeve van het MKB en weet haar uitgebreide vakkennis uitstekend te combineren met een klant- en servicegerichte aanpak, waardoor zij zeer hoog scoort op klanttevredenheid.’

Probleemloos leasen tegen een schappelijke prijs, dat stelt Dé Lease Maatschappij (DLM) zich ten doel. 100% van de klanten is ondernemer en die kiezen bewust voor DLM. Het operationeel team van DLM zorgt ervoor dat uw mobiliteit gewaarborgd blijft, bij onderhoud, schade of reparatie; DLM regelt het. Zij onderhoudt het contact met de dealer en verwerkt alle betreffende administratie, zij ontzorgt de klant volledig. Dé Lease Maatschappij is geen doorgeefloket van een bank of financiële organisatie, en evenmin gelieerd aan één merk of importeur. Zij is, net als haar clientèle, ondernemer. Dé Lease Maatschappij is opgericht in 2006 en opereert in heel Nederland.

De Nominatiecommissie van het Nationale Business Succes Award Instituut ziet in Dé Lease Maatschappij een stabiele, vooruitstrevende onderneming die naar verwachting in de toekomst nog veel successen kan behalen binnen de markt. ‘Innovatie is het sleutelwoord bij Dé Lease Maatschappij, want zij is continu bezig haar producten te verbeteren en optimaal af te stemmen op de wensen van haar klanten. Een prachtig voorbeeld hiervan is Clublease, www.clublease.nl.’

Persoonlijk
De jury prijst met name haar persoonlijk contact en communicatie. Dit is de kracht van Dé Lease Maatschappij in relatie tot haar doelgroep. ‘Met nieuwe relaties wordt niet gesproken over sales of leasecontracten. Alle communicatie is erop gericht een connectie tot stand te brengen, een verbinding van mens tot mens, van ondernemer tot ondernemer. Uiteindelijk volgt de rest vanzelf. Deze gedachte is ook zichtbaar gemaakt in de kantooromgeving van Dé Lease Maatschappij. Warm, verbindend en professioneel’, stelt Robert Zwaan, hoofd van de dagelijkse Nominatiecommissie.

De focus ligt op het MKB, met een maximum van circa 3.500 voertuigen onder beheer. ‘En altijd de mens centraal. Zoeken naar verbinding, willen weten wat de wensen en drives van de klant zijn en dan samen invulling geven aan de oplossing, gericht op een duurzame samenwerking. Voorbij de concurrentie je eigen spel spelen. Weten wat je wilt en doen wat je zegt. Strategisch goed gekozen en operationeel excellent! Specialisten in dienst nemen en via partnerschap verbinden aan de onderneming. Kortom, een absolute branchewinnaar in de leasewereld!’, aldus de Nominatiecommissie.

Het bedrijf valt op bij de Nominatiecommissie door de uitstekende reputatie die het in de branche heeft. ‘In een markt die continu in beweging is, weet Dé Lease Maatschappij uitstekend te anticiperen op nieuwe trends en ontwikkelingen en is zij haar concurrenten vaak een slag voor.’

Meer informatie: https://www.deleasemaatschappij.nl/

Over het Nationale Business Succes Award Instituut
Het Nationale Business Succes Award Instituut nomineert sinds 2011 jaarlijks de beste bedrijven van Nederland in specifieke branches op basis van strenge selectiecriteria. Een Succes Award wordt op basis van onderzoek toegekend aan ondernemingen die excellente resultaten hebben bereikt in hun branche en een lichtend voorbeeld zijn van succesvol ondernemen. De Nationale Business Succes Award is de eerste en de enige jaarlijkse ondernemersprijs van Nederland, met een eigen televisieprogramma en een hoofdprijs van 100.000 euro.

De missie van het Nationale Business Succes Award Instituut is tweeledig: het delen van actuele innovaties en kennis over de succesfactoren van ondernemingen in Nederland via (crossmediale) aandacht, en het versterken van het succes, de merkbekendheid en de company pride van de genomineerde ondernemingen via deze ondernemersprijs en het platform van de Nationale Business Succes Award.

De huidige editie van Nationale Business Succes Award (2015), inclusief het aanverwante tv-programma De Succesfactor, is gestart in februari en wekelijks tot einde 2015 te volgen op RTL 7, zondags om 12:55 uur. 


Deel: ' Dé Lease Maatschappij winnaar 2015 in MKB-autoleasebranche '
Lees ook