Ingezonden persbericht


De Leukste Dag en Lekker weg in eigen land-paviljoen op de Huishoudbeurs

Nederlander bij uitstek

een 'dagje-uit'-mens

Nederlanders zijn bij uitstek 'dagjes-uit'-mensen, in totaal 'doen' we er gezamenlijk zo'n kleine miljard (bijna duizend miljoen) per jaar. Soms gaat het om een volle dag in een speeltuin of attractiepark, soms om een boeiend museumbezoek of soms is het (gewoon) een lange boswandeling met aansluitend een ontspannen hap in een pannenkoekenrestaurant.

Voor veel mensen is het steeds moeilijker om uit het gigantische aanbod een keuze te maken. Een van de oplossingen daarvoor is een ander dagje uit: een bezoek aan de Huishoudbeurs (van vrijdag 28 maart tot en met zondag 6 april in de Amsterdamse RAI). Daar wordt, naast allerlei huis-tuin-en-keuken-tips en -nieuwtjes, ook De Leukste Dag wordt aangeboden. Een en ander gebeurt in en om het Lekker Weg in eigen land-paviljoen in de Europahal (Hal 1) van het beurscomplex, waar een groot aantal bedrijven en organisaties tal van ideeën en suggesties aanbieden voor een bijzonder verblijf of dagje in eigen land. Dat zijn onder meer de Koningin Juliana Toren in Apeldoorn, Dierentuin Artis in Amsterdam, maar ook attractiepark Duinrell in Wassenaar, de recreatieparken van de Oostappen Groep en de RCN Recreaticentra.

In het naast het paviljoen gelegen plein De Leukste Dag is er nog veel meer informatie beschikbaar. Onder meer over de Keukenhof, de Beverwijkse Bazaar, De Zwaluwhoeve, Texel, Space Expo, de Canal Bike & Canal Bus, Archeon, De Efteling en Drievliet. Ook Leiden Museamstad en De Nieuwe Kerk Amsterdam zijn hier aanwezig. Op 3 en 4 april is de beurs geopend van 11.00 tot 22.00 uur, alle andere dagen zijn de bezoekers welkom van 11.00 tot 18.00 uur.

Wie - eenmaal weer thuis - nog meer wil weten over de mogelijkheden in eigen land om er even uit te gaan kan ook terecht op www.lekkerweg.nl


---- --

Deel: ' De Leukste Dag en Lekker weg in eigen land-paviljoen Huishoudbeurs '
Lees ook