Gemeente Bergen op Zoom


De Maagd nog volop plaats

Na wederom een record aan abonnementen zijn er door de grote keuzespreiding voor (bijna) alle voorstellingen nog plaatsen vrij. Op 8 september opent De Maagd om 10.00 uur haar deuren aan de Grote Markt voor de eerste kaartverkoop van losse voorstellingen in het theaterseizoen 2001-2002. De verkoop gaat via een volgnummersysteem. Het wachtende publiek kan zich vermaken bij de optredens van troubadour Gerlof Jorritsma, de veelbelovende Klezmerband Agge Nebbisj en het dynamische Markiezaat Musical Koor. Op zondag 9 september is de kassa aan de Grote Markt geopend vanaf 12.00 uur. Er zijn dan in en rondom De Maagd diverse acts van deelnemers aan het Straattheaterfestival. Vanaf 10 september 12.00 uur is telefonisch reserveren mogelijk via 0164-280555.
In het kader van het Culturele Weekend met Openmonumentendagen kunt u op 8 en 9 september onder leiding van een gids de stadsschouwburg bezichtigen.

(Bijna uitverkocht)
In de abonnementenperiode raakten alleen Marc-Marie Huijbregts en Hans Teeuwen uitverkocht. Voor de overige voorstellingen zijn er nog plaatsen vrij, veelal op alle rangen. Op 8 en 9 september volgt u de kaartverkoopstand via een lichtkrant. Staat de voorstelling niet op het bord dan is er nog voldoende plaats. Is de rang van uw keuze inmiddels uitverkocht dan maakt u alsnog een grote kans op toegangskaarten via de wachtlijst.

Peter Pan
Kaartjes voor de spectaculaire musical Peter Pan, met Peter Faber en Vera Mann, zijn nu al te koop bij de administratie, in deze periode geopend van maandag tot en met donderdag van 9.00-12.00 uur, tel: 0164-280500. Hier kunt u ook terecht voor informatie, gratis seizoenbrochures en theaterbonnen.

Programma september

Cabarestafette zaterdag 22 sept
In de eerste Cabarestafette van dit theaterseizoen treden het duo Veldhuis en Kemper, Eric Koller en Colette Nooteboom voor het voetlicht. Deze grote talenten wonnen diverse belangrijke festivals. In een afwisselende voorstelling vermaken zij het publiek met de meest hilarische scènes uit hun nieuwe cabaretshow.

Tinkerbells zondag 23 sept: 14.30 uur
De twee ondeugende elfen trakteren kinderen vanaf vijf jaar op een muzikaal theatersprookje met een echt kinderconcert. In Elfenstreken staat het hele sprookjesbos op zijn kop. Iedereen helpt mee om de sprookjes weer te herstellen met toverspreuken, elfenstof en vrolijke liedjes.

R.E.S.P.E.C.T. donderdag 27 sept
In deze Motown/Atlantic Soul Show brengt een internationale sterrencast met o.a. Rocq-E Harrell, Michelle David en zanger Forrest een spetterend eerbetoon aan Aretha Franklin, James Brown, Stevie Wonder, Otis Redding, Diana Ross, Marvin Gaye en vele andere soulhelden.

Fiesta Flamenca vrijdag 28 sept
De topartiesten van Fiesta Flamenca, met als stralend middelpunt sterdanseres Pilar Astola, zetten een bruisend feest op de planken: El Amor Brujo (de betoverende liefde). Laat u meeslepen door warm zigeunertemperament en maak deel uit van dit Spaanse familiespektakel met pure tradities, heftige emotie, opzwepende muziek, vurige dans en kleurrijke kostuums.

Musical memoires zaterdag 29 sept: 20.15 uur zondag 30 sept: 14.30 uur Een wervelend zang/dansspektakel tegen een nostalgisch decor met foto's en filmfragmenten uit de 20e eeuw. In deze nieuwe show van de musicalafdeling van het Koninklijk Ballet van Vlaanderen krijgt u een complete eeuw musicalgeschiedenis met vele onvergetelijke scènes.

Zoekwoorden:

Deel: ' De Maagd Bergen op Zoom nog volop plaats '
Lees ook