Hoefnet

De Nationale Tuigpaardenkalender

Ter gelegenheid van vijftien jaar Nationale Tuigpaardendag heeft de Werkgroep Tuigpaardendag van het KWPN een fraaie kalender voor het jaar 2000 samengesteld: De Nationale Tuigpaardenkalender. Als extra prijs is deze kalender uitgedeeld aan de deelnemers van de 15e Nationale Tuigpaardendag.

Voor slechts ƒ 20,- (exclusief ƒ 7,- verpakking + porto) kunt ook u in het bezit komen van De Nationale Tuigpaardenkalender. Een heel jaar lang genieten van schitterende foto's van een groot aantal nationale toppers in sport en fokkerij van de laatste vijftien jaar. Alfred B, Cambridge Cole, Dietlof, Erina, Fabricius, Just in Time, Kelly, Nuwalda, Renovo, Sebastiaan III, Rosmark , Stormy, Waterman, Wouter en anderen hebben een eervolle plek op deze kalender gekregen.
Iedere maand heeft een eigen blad en door het flinke formaat (34 x 49 cm) is er voldoende ruimte om bij iedere dag de nodige aantekeningen te zetten. Ook zijn van diverse evenementen, voor zover bekend, de data in deze kalender opgenomen.
Deze unieke kalender mag bij niemand ontbreken en verdient een plek aan de muur bij iedere tuigpaardenliefhebber. De kalender is ook uitermate geschikt om cadeau te geven tijdens de komende feestdagen. De Nationale Tuigpaardenkalender is te bestellen bij het KWPN, 030-6934600 of via internet www.kwpn.nl

©Hoefnet 1999

Deel: ' De Nationale Tuigpaardenkalender '
Lees ook