De Neije Krant vanaf december wekelijks in Mill en Sint Hubert


Mill en Sint Hubert, 20130916 -- Vanaf dinsdag 3 december zal De Neije Krant voortaan wekelijks verspreid worden in de gemeente Mill en Sint Hubert. Tot die tijd verschijnt deze nog om de week, iedere even week. Deze week (17 september) verschijnt er weer een nieuwe uitgave. Deze zal tussen dinsdag 12.00 uur en woensdag 19.00 uur huis aan huis verspreid worden in Mill, Langenboom, Sint Hubert en Wilbertoord.

De Neije Krant bestaat sinds 1 december 2012. In die maand verscheen De Neije Krant iedere week. Omdat het op dat moment financieel niet haalbaar was wekelijks te blijven verschijnen, besloot het bestuur van Stichting huis aan huis krant gemeente Mill en Sint Hubert, om de week een krant uit te brengen. Dit echter wel met het doel te werken aan een wekelijkse verschijning. Gezien de vele positieve reacties van lezers, adverteerders en overige belangstellenden, is het besluit genomen vanaf dinsdag 3 december wekelijks te verschijnen. Hierdoor kan De Neije Krant nog beter inspelen op de actualiteit en nog meer columns, verhalen, verslagen en interviews plaatsen.

De Neije Krant verschijnt in minimaal 24 pagina’s, full colour, 52 grams papier en in een oplage van 6000 exemplaren met maximaal 40% advertentieruimte. De verspreiding van De Neije Krant is in handen van Gerritsma reclame & verspreiding service uit Mill. Geen uitgave ontvangen? Bel dan met Tel. 0485 – 32 49 50.

Ook is De Neije Krant, zolang de voorraad strekt, vanaf dinsdagmiddag af te halen bij:

Modehuis de Schettering Hoogveldseweg Mill;
Shell Schimmel Schoolstraat Mill;
Albert Heijn Markt Mill;
Bakkerij Verkerk Dorpsstraat Langenboom;
Gemeenschapshuis de Jachthoorn Wethouder Lemmenstraat Sint Hubert;
Selten glas, schilder en decoratietechniek Wethouder Lindersstraat Wilbertoord;

De digitale versie is te zien via www.DeNeijeKrant.nl

Belangstelling in de speciale brievenbussticker van De Neije Krant? Deze zijn gratis af te halen bij de servicebalie van Albert Heijn aan de Markt 15 in Mill.


Deel: ' De Neije Krant vanaf december wekelijks in Mill en Sint Hubert '
Lees ook