De Nieuwe Wildernis iTour op de smartphone


Ontdek zelf alle filmlocaties

AMSTERDAM, 20130911 -- Donderdag 26 september vindt de bioscoop première plaats van De Nieuwe Wildernis van EMS Films. Samen met iTour is er op basis van de filmbeelden een interactieve rondleiding voor de smartphone ontwikkeld waarmee je alle prachtige filmlocaties ook zelf kunt bezoeken. Hierbij zul je je afvragen: is dit echt Nederland? Om eenvoudig zelf een kijkje te nemen in de Oostvaarders- en lepelaarplassen kun je vanaf 11 september De Nieuwe Wildernis iTour gratis downloaden in de App store op je eigen smartphone.

De Nieuwe Wildernis is een bioscoopfilm over de unieke Oostvaardersplassen gemaakt door EMS FILMS. Twee jaar lang draaide een groot film team uniek beeldmateriaal van onder meer vossen, ganzen, ijsvogels, herten en de grootste kudde wilde paarden van Europa.  Om dit bijzondere gebied onder de aandacht te brengen van het grote publiek biedt EMS FILMS natuurliefhebbers nu de kans om de locaties waar de film is opgenomen ook zelf van dichtbij te bewonderen. Je gids is veldregisseur en cameraman Ruben Smit. Hij vertelt in de tour meer over de dieren en de omgeving. Dankzij de tour kun je wanneer je maar wilt met je eigen smartphone op pad gaan en de verrassende natuur in Nederland ontdekken.

Het unieke aan de De Nieuwe Wildernis touris dat je op locatie beelden uit de film kunt bekijken. Je ziet dus precies waar een bepaalde scene is opgenomen. Wat je in de bioscoop ziet, kan je dus nu ook live meemaken. 

De beelden zijn verrijkt met dierengeluiden en commentaar. De fragmenten starten automatisch wanneer je de juiste ‘hotspot’ bereikt, te voet of op de fiets.

Over iTour:

iTour streeft ernaar bezoekers een onvergetelijke interactieve en leerzame belevenis bieden op iedere locatie of regio in Nederland en daarbuiten. Zij ontwikkelt interactieve tours die mensen van binnen raken en die zij willen delen met vrienden en familie. Hiermee brengt zij onder meer cultureel erfgoed interactief tot leven. Dit doet zij niet alleen, maar in nauwe samenwerking met partners zoals musea, VVV’s, citymarketing organisaties, lokale overheden en bedrijven in de toeristische sector.

Download  nu De Nieuwe Wildernis iTour via www.iTour360.com/download.

www.denieuwewildernis.nl
www.facebook.com/denieuwewildernis
www.twitter.com/denieuwewildern


Deel: ' De Nieuwe Wildernis iTour op de smartphone '
Lees ook