Ingezonden persbericht


PERSINFORMATIE

De Planeet C.V. officieel van start

Amsterdam, april 2004 ­ Annexum Invest heeft de plaatsing van de 232 participaties van Euro 50.000,-- in de De Planeet C.V. met succes afgerond. Op 22 april 2004 is door de notaris het eigendom van het pand aan de Oude Gracht hoek Lange Viestraat te Utrecht overgedragen aan de participanten van De Planeet C.V.

Vanaf heden zijn de participanten officieel eigenaar van dit opvallende pand in het hart van de stad Utrecht. De winkels en kantoren in De Planeet zijn verhuurd aan solide partijen zoals Albert Heijn, Miss Etam, Kruidvat, Intertoys, Rederij Schuttevaer, Kijkshop en Its. Het kantorengedeelte wordt verhuurd aan de Hoge School voor de Kunsten, een van de grootste opleidingsinstituten op het gebied van kunst en cultuur in Nederland.

De Planeet CV is een commanditaire vennootschap waarvan het eigen vermogen

is ingebracht door particuliere beleggers. De verwachte looptijd bedraagt tien jaar.

Het balanstotaal van De Planeet CV bedraagt circa Euro 38.1 miljoen, met een eigen

vermogen van circa Euro 11.6 miljoen. Het geprognosticeerde exploitatierendement

bedraagt gemiddeld 11,2% per jaar, voor belastingen. Het directe rendement wordt,

na aftrek van de aflossing van de hypotheek, halfjaarlijks uitgekeerd.

Annexum Invest B.V. is gespecialiseerd in het structureren en plaatsen van vastgoedproducten voor de particuliere en institutionele markt. Met behulp van fiscaal transparante structuren wordt aan beleggers de mogelijkheid geboden te participeren in hoogrenderende en stabiele vastgoedbeleggingen. Annexum Invest levert de belegger een
full-service product, waarbij zij alle uitvoerende activiteiten met betrekking tot acquisitie, beheer en desinvestering van de beleggingen voor haar rekening neemt. De dagelijkse leiding bestaat uit drs. H.W. Boissevain MRICS en J.J.H. Pieters MM.

Deel: ' De Planeet C.V. officieel van start '
Lees ook