De Projectinrichter winnaar 2016 Kantoor- en projectinrichtingsbranche


Succesvol Nederland presenteert de beste bedrijven van Nederland; elke zondag op RTL7, 10.30 uur

PURMEREND, 20160725 -- De Projectinrichter BV met hoofdkantoor in Purmerend is door het Nationale Business Succes Award Instituut uitgeroepen tot winnaar 2016 in de Kantoor- en projectinrichtingsbranche. Het heeft zich volgens de Nominatiecommissie ontwikkeld tot een toonaangevende organisatie met een zeer sterke positionering. ‘De Projectinrichter weet zijn uitgebreide kennis van kantoormeubilair uitstekend te combineren met een innovatieve aanpak, waardoor het zeer hoog scoort op klanttevredenheid. Een mooi bedrijf met passie. Superprofessioneel.’

Projectinrichting is het vertalen van gevoel en emotie in een product, aldus De Projectinrichter BV. Als onafhankelijk inrichter gespecialiseerd in kantoor- en projectinrichting, biedt de organisatie meer dan 230 merken kantoor- en designmeubelen. Naast showroomvestigingen in Purmerend en Rotterdam, beschikt De Projectinrichter over een eigen logistiek centrum in Tilburg. Door de ruime collectie kunnen de wensen van vele klanten – architecten, adviseurs, ontwerpers en directe opdrachtgevers uit het bedrijfsleven, de gezondheidszorg en de overheid – worden ingevuld. De Projectinrichter BV is opgericht in 2003 . Het bedrijf is gevestigd in Purmerend en Rotterdam , heeft circa 27 medewerkers en is in heel Nederland actief.

De Nominatiecommissie van het Nationale Business Succes Award Instituut ziet in De Projectinrichter BV een vooruitstrevende organisatie die naar verwachting in de toekomst nog veel successen gaat behalen. ‘Innovatie is het sleutelwoord bij De Projectinrichter, want men is continu bezig zijn diensten en service te verbeteren en af te stemmen op de klant.’

Koning op het internet 

De jury prijst met name de brede deskundigheid, waardoor het bedrijf zijn klanten totaaloplossingen kan bieden en onafhankelijk kan adviseren op het gebied van Arbo en Het Nieuwe Werken. ‘De kracht van De Projectinrichter ligt in de snelle en accurate persoonlijke benadering en het feit dat het over zeer modern materieel beschikt, zoals 3D-animatie- en tekenprogramma's’, stelt Robert Zwaan, hoofd van de dagelijkse Nominatiecommissie. ‘De website is Wikipedia-achtig; alles op het gebied van projectmeubelen is er te vinden, tot in het kleinste detail. Het zelfgebouwde CRM-systeem maakt het zowel voor de eigen organisatie als voor de opdrachtgevers makkelijk werken. Het gekoppelde offerte-ordersysteem is state-of-the-art. De Projectinrichter is koning op het internet. Geen enkele andere partij biedt zoveel ter zake doende informatie! Het bedrijf hecht zeer aan zijn operationele uitmuntendheid en is ook ISO 2015-gecertificeerd. Zijn MVO-certificering ISO 14001 is vrijwel gereed.’

Met een heldere focus op de markt werkt de organisatie nauw samen met vooral architecten en projectmanagementbureaus. Via deze kanalen wordt Circa 80 % van de omzet gegenereerd. Het zijn deze partijen die professionaliteit weten te waarderen en waarmee het goed samenwerken is, zodat de beleving zoals de architect die voorstaat werkelijkheid kan worden.

De Nominatiecommissie is van mening dat De Projectinrichter BV op basis hiervan kan worden uitgeroepen tot branchewinnaar en tevens in aanmerking dient te komen voor de Nationale Business Succes Award 2016.

Meer informatie: www.deprojectinrichter.com

Over het Nationale Business Succes Award Instituut

Het Nationale Business Succes Award Instituut nomineert sinds 2011 jaarlijks de beste bedrijven van Nederland in specifieke branches op basis van strenge selectiecriteria. Een Succes Award wordt op basis van onderzoek toegekend aan ondernemingen die excellente resultaten hebben bereikt in hun branche en een lichtend voorbeeld zijn van succesvol ondernemen. De Nationale Business Succes Award is de eerste en de enige jaarlijkse ondernemersprijs van Nederland, met eigen televisieprogramma’s als Succesvol Nederland en De Succesfactor en kent een hoofdprijs van 100.000 euro.

De missie van het Nationale Business Succes Award Instituut is tweeledig: het delen van actuele innovaties en kennis over de succesfactoren van ondernemingen in Nederland via (crossmediale) aandacht, en het versterken van de company pride en reputatie van de genomineerde ondernemingen via deze ondernemersprijs en het platform van de Nationale Business Succes Award.

De huidige editie van Nationale Business Succes Award (2016), inclusief het aanverwante tv-programma Succesvol Nederland waarin de genomineerde (naam genomineerde) wordt getoond, is gestart in januari. 


Deel: ' De Projectinrichter winnaar 2016 Kantoor- en projectinrichtingsbranche '
Lees ook