Rabobank Nederland


14 januari 1999 Laatste wijziging om 16:52

Eurobeleggen, beleggen met de nieuwe munt

Rabobank Nederland, 12/1/1999

De Rabobank maakt eurobeleggen eenvoudig. Per 1 januari 1999 zijn de aan- en verkooptarieven voor aandelen euroland sterk vereenvoudigd en verlaagd. Daarbovenop komt nog eens extra korting. In de Ups and Downs EuroSpecial van de maand janurari 1999 wordt een aantal aantrekkelijke eurolandfondsen in de sector Energie en Farmacie behandeld. Als u tussen 13 januari en 9 februari 1999 één of meerdere van deze eurolandkoopkandidaten aankoopt via uw Rabo Effectenrekening betaalt u bij het normale aankooptarief voor effectenorders Nederland.

Aankoop van bijvoorbeeld Repsol op de Bolsa de Madrid kost u hetzelfde als aankoop van Koninklijke Olie op Amsterdam Exchanges. Aankoop van Schering, LOréal en Vivendi - waarvoor er géén alternatieven op de Nederlandse beurs zijn - kost u eveneens slechts het adviestarief Nederland. Bij een order met een tegenwaarde van Î 10.000 scheelt u dat bijvoorbeeld zo'n 35% in de aankoopkosten: u betaalt dan slechts 112 euro kosten in plaats van 174 euro.

Op deze manier kunt u - als u dat wilt - uw effectenportefeuille versneld voorzien van euro-accenten, of zelfs een eurokarakter geven. Om te beginnen van 13 januari t/m 9 februari 1999 met de koopkandidaten van IRIS Research voor de sectoren Energie en Farmacie. Maar ook de koopkandidaten in de EuroSpecials van februari en maart (waar de andere sectoren zullen worden behandeld) zult u gedurende een vaste periode aan kunnen aankopen tegen het Nederlandtarief.

Ups and Downs EuroSpecial, januari 1999

Deel: ' De Rabobank maakt eurobeleggen eenvoudiger '
Lees ook