Mazda

Persbericht

Den Haag, 19 juni 2002.

De roos algemeen directeur mazda importeur

Auto Palace de Binckhorst b.v., de Nederlandse Mazda-importeur, maakt bekend dat Piet de Roos (48 jaar) per 1 augustus a.s. in dienst zal treden als Algemeen Directeur.

De Roos was dertien jaar in verschillende functies werkzaam bij Fiat en tien jaar bij Renault Nederland, waarvan de laatste vier jaar als Verkoopdirecteur. Na drie jaar de functie van Vice President Sales te hebben bekleed bij Mitsubishi Motor Sales Nederland b.v. heeft Piet de Roos zijn sporen ruimschoots verdiend in de autobranche.

De functie van Algemeen Directeur van Auto Palace de Binckhorst b.v. was al geruime tijd vacant maar werd vanwege de destijds op handen zijnde overname door Mazda Motor Europe op ad interim basis door Henny van Dijk, Vice President van AutoBinck Holding N.V., waargenomen.

"Met de komst van negen nieuwe modellen in drie jaar tijd én met de komst van Piet de Roos als stuwende kracht kunnen wij onze plannen, om binnen afzienbare tijd van Mazda weer een Top-10 merk te maken, versneld realiseren", aldus Henny van Dijk.

Deel: ' De Roos algemeen directeur mazda importeur '
Lees ook